Foto bij W23

Ben weer terug!!!

Verbaasd keek Faragonda de living van de Winx in. Geen van de meisjes zat daar. Ze liep naar de kamer van Bloom, en merkte dat alle meisjes op hun eigen kamers zaten. Lachend riep ze iedereen bij elkaar in hun living.
“Als ik zeg dat jullie naar je kamer moeten is de living ook goed hoor”, grinnikte ze. “Maar ik ben blij dat jullie zo gehoorzaam zijn.”
“We wisten het niet zeker”, zei Tecna.
“Nou ja, maakt niet uit. Ik wou jullie gewoon weer even bedanken voor jullie verstandige optreden. Met een beetje magie merkte ik hoe kalm en vriendelijk jullie zijn gebleven, en dat verdient een dikke proficiat. De Trix hebben huisarrest gekregen, en als ze terug vrij zijn mogen ze niet meer in jullie buurt komen.”
“Dus moeten wij ook uit hun buurt blijven”, stelde Stella vast.
“Tja, als je ze toevallig ergens tegenkomt en jullie negeren elkaar is er geen vuiltje aan de lucht”, glimlachte Faragonda. “Maar doe me een lol en ga niet meer zomaar op missie, zoals jullie vroeger soms deden.”
“Oké”, knikte Bloom.
“En als je toch zou gaan, laat het me dan even weten”, zei Faragonda met pretlichtjes in haar ogen. “Maar onderschat hen niet.”

De weken die de Winx in Red Fountain doorbrachten waren ook best leuk. De meisjes leerden heel wat bij. Bloom vond het vooral een bijzondere ervaring om de draken te berijden. Na de weken in Red Fountain, die, hoewel ze best leuk waren, ook moeilijk waren, dachten de Winx dat ze even een weekje pauze kregen omdat Faragonda niet meteen met een nieuwe opdracht kwam.

Reageer (2)

  • Padme

    Eindelijk ben je weer terug. Ik heb de hoofdstukken gemist hoor.
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    Tja rust is de winx niet echt gegund, heb ik zo'n vermoeden.

    Snel verder

    Wow ik ben eindelijk klaar geraakt (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen