Sorry dat ik al weer zo lang niet heb geschreven maar ik zal m'n best doen om wat vaker te schrijven xxxx kill that Kudoknoppie


Herschreven :p

Ik ging maar eens in mn stoel zitten tussen Emmet en Rose. Rosalie kwam al aan gerend en gaf me een paar ultra oordoppen. 'You might need those.' zei ze met een knipoog en knikte naar Emmet. Ik grinnikte en begreep de hint want hij zat nog maar net en het tv'tje voor Emmet ging aan. Hij selecteerde een film die verassend genoeg sneeuwitje heette. 'Serieus?' vrorg ik terwijl ik m'n ene wenkbrauw optrok. 'Wat?!' zei Emmet met een schattig gezicht. 'Mogen jongens geen Disney films kijken??'. Ik begon te lachten. 'Als je het maar zachtjes kijkt' zei ik. Hij knikte heel hard met een onschuldig gezichtje. Ik vertrouwde het meteen al niet meer. Ik besloot maar te gaan slapen want Rose was voor de zoveelste keer in gesprek met Rosalie. Nu je ze hoorde is het duidelijk dat het moeder en dochter zijn. Ik had al door dat ik qua karakter meer op Emmet leek, ik was niet zo meisjemeisje als Rose en Rosalie. Ik dommelde net een beetje weg toen ik opeens een luid gesnik naast me hoorde. Ik zuchtte en keek Emmet's kant op. Hij probeerde te huilen maar het lukte hem niet. 'Wat nou?! Ze is wel dood hoor!!!' zei hij ontzet. Ik lachte 'Rustig maar.' zei ik terwijl ik op z'n rug klopte. ' Het komt allemaal goed. Ze wordt weer levend en leeft lang en gelukkig.' zei ik gerust stellend. 'Hoe kun je!!' zei Emmet boos. 'Je hebt het einde verklapt.' Ik zuchtte diep en draaide me weer om.
Ik werd net wakker toen ik me omdraaide en begon te brabbelen.' Je gelooft nooit wat ik nu heb gedroomd ik had vampiers als ou... Ow dat was dus geen droom...' Ik keek om me heen en besefte me dat ik niet eens had gemerkt dat het vliegtuig was verwisseld voor een auto. 'Rise and shine my little prinsess.' Begroette Emmet me. Ik zuchtte en gaapte 'Ook goede morgen.' 'Jij hebt best wel een grote fantasie als je droomt dat wij je ouders zijn weet je.' zei Emmet met een naar mijn smaak iets te grote grijns op z'n gezicht. 'Maar ff serieus we zijn er.' Ik keek naar buiten en zag tussen de bomen van het bos een wit huis. Het was prachtig en paste precies tussen de natuur. Het was er licht door de vele ramen maar alles werd nog beter toen ik naar binnen liep. Het was er heel modern ingericht met toch wat ouderwetse tinten. Carlisle liet ons het huis zien en mijn en Rose's kamer. Ik keek m'n ogen uit toenik mijn kamer in kwam. Ik zuchtte tevreden toen ik neerplofte in mijn waterhemelbed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen