De volgende 6 weken verliepen zonder veel bijzonderheden, we kregen bakken met huiswerk, de lessen van Omber waren doodsaai, Fred, George en ik belandde een aantal keer in de problemen en ik deed iedere ochtend braaf mijn oefeningen. Ik zuchtte nog vijf weken en dan was ik drie weken in Forks/La Push, voor de verandering zou ik niet de enige zijn die naar La Push mocht en zou ik nu met Hermelien gaan. Niet echt handig om daar aan te denken natuurlijk, ik had geen normale menselijke vrienden in Forks en ik wist waarom:

1. Ik ging ergens anders naar school en kwam dus met bijna niemand in contact.

2. Als ik contact had kon ik niet zo veel vertellen, ik niet vertellen waarom ik niet non-stop bij de Cullens woonde, ik niet hier naar school ging, het schoolhoofd zich zorgen maakte over mij, naar welke school ik ging en ik ging voornamelijk met de Cullens om.

3. Volgens Edward waren veel meisjes jaloers over het feit dat ik knap was(dat vond ik leuk want als ik niks aan mijn uiterlijk deed was ik enorm gewoontjes) waardoor veel jongens belangstelling in me hadden en dat ik alle vakanties met HÉM doorbracht, iedereen had de hoop op een date met Emmett of Jasper opgegeven.

4. Iedereen met wie ik contact kreeg wist dat ik Amerikaans geen taal was maar een dialect op het Brits dat ik perfect beheerste.

Alsof dit nog niet genoeg was was ik eigenlijk nooit naar dreuzelschool gegaan, hoe moest je je er gedragen? hadden ze er afdelingen(die kans leek me klein omdat ze er niet sliepen? moest je zelf je eten meenemen? welke vakken hadden ze er en het lastigste ik zou in hun ogen dom en hersenloos lijken, nou, Hermelien misschien ook maar het was toch wel een vreemd idee... 'Wat doe jij hier nog?' Vroeg Ginny, 'het is halloween, kom je mee?'
Ik kwam van mijn bed, 'Ja, ik was de tijd vergeten.'
'Dan is het maar goed dat ik je kwam zoeken.'
'Inderdaad', ik en Ginny gingen in de richting van de grote zaal.

Reageer (2)

  • SweetDemon

    halloween jeeeeej

    1 decennium geleden
  • Allysae

    nice
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen