Foto bij *~53~*

NEXT ~

LEes please ook mijn andere story :3
http://www.quizlet.nl/stories/56230/subete-no-noryoku/

Enjoy~

53.
Met grote happen at ze haar noodles op. Ze werd steeds nerveuzer door het gevoel dat iemand haar bespioneerde. “Word je niet misselijk ?” Sasuke keek een beetje bezorgd toen Seiko aan haar vierde kom begon. Ze schudde haar hoofd en at gulzig verder. “Maak je geen zorgen Sasuke, op haar kleeftijd kon ik er ook wel twintig op.” Sasuke’s wenkbrauw bewoog even geeïriteerd. “Ja maar jij was een geval apart” Seiko plaatste haar kom op de bar en voelde zich opnieuw ongemakkelijk. Ze draaide zich even om, maar er was verder niks te zien. “Chibi-chan ?, gaat het ?” Sasuke keek even naar waar ze naar keek maar zag niks verdachts. Seiko schudde haar hoofd en keek naar de twee mannen naast haar. “Hebben jullie ook het gevoel dat je bekeken word ? Naruto trok zijn wenkbrauw op en keek grijnzend. “Misschien is er iemand die jou leuk vind !” Seiko liet haar hoofd de bar raken. “Alsjeblieft niet, in mijn klas zitten er alleen maar van die sukkels.” Sasuke’s zucht was luid en duidelijk te horen. “Hoe komt het dat je niet kan opschieten met je klasgenootjes. Je weet toch zeker wel dat je later in teams moet werken ?” Seiko zuchtte diep en stond op. “Helaas moet dat, ik ga vast naar huis” Ze stapte de zaak uit zonder een bedankje of iets. Ze liep door de drukke straten heen en liet haar ogen op de kraampjes vallen. Er waren voornamelijk vrolijke en blije gezichten die voorbij kwamen. Een aantal kinderen van haar school en verschillende shinobi’s liepen rond. Het leek wel alsof wanneer het avond werd de stad pas echt tot leven kwam. Ze sprong via twee muren de daken op en liet haar blik opnieuw door de straten gaan, ik moet hoger. Ze sprong steeds hoger en hoger totdat ze op een van de hoogste gebouwen kwam. Ze liet zich zakken op de daken en rekte zich even uit. Haar hoofd was een complete rommel. Door de ketting voelt ze zich verbonden met iets, iemand. Sasuke had haar altijd al verteld dat hij niet haar vader was, maar haar oom. Raar genoeg heeft ze er nooit echt iets over gezegd of gevraagd. Door dat ze wist dat Sasuke niet haar echte vader was heeft ze ook nooit papa gezegd. Hij was zelf ook nog behoorlijk jong. Als Sasuke dus mijn oom is dan weet hij waarschijnlijk ook wie mijn vader of moeder is. Waarom is alles zo ingewikkeld. Ze kreunde even zachtjes en schudde haar hoofd heen en weer. Seiko gaf een klein rukje aan de ketting om haar nek als bevestiging dat ze hem niet kwijt was. Ze hield het hangertje weer even in haar hand en liet haar vingers er over heen glijden. ‘Katsu’ Die naam. Het lijkt haar bekent, maar uiteindelijk toch ook weer niet.

Seiko liep de ninja academy uit. Ze glimlachtte ook al stond er niemand op haar te wachten. Sasuke was op een missie samen met Naruto. Ze was eindelijk geslaagd. Ze had haar headband om haar hoofd gebonden en trok een sprintje richting haar huis. Plots werd ze opgetild en over iemand zijn schouder heen gegooid. Haar ogen werden groot en geschrokken stribbelde ze tegen. “Rustig, Rustig” Seiko kalmeerde toen ze Kakashi’s stem hoorde. “Gefeliciteerd” “Dankjewel” Mompelde Seiko terug. Kakashi grijnsde en liep richting Ichiraku ramenbar. “Ik trakteer” Hij plaatste Seiko op een kruk en grijnsde. Seiko glimlachtte terug en rekte zich even uit. “Bereid je voor Kakashi-sensei, je portemonee gaat dit niet overleven.” Beidde moesten ze even lachen. Althans Kakashi deed het als een boer met kiespijn.

Reacties onegai~

Reageer (10)

  • AvatarMargo

    ahaha die foto :P:P

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    Omfg Kakashi zonder masker (H)_(H) en jah ook wel weer lekker voor hem (z'n money) Hij laat iedereen altijd betalen en nu moet ie eens zelf betalen xD Whieeeee

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    AHA, arme portemonnee xD.

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    whaha, verder <3

    1 decennium geleden
  • silferdeath

    hihi zo grappigxD
    snel verderxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen