Foto bij *2* Jacob Black

geschreven door Renesmeelove

"Wakker worden Jake!" zei een irritant hoge stem tegen me "Ness is wel al wakker". Verdomme, vandaag moesten we natuurlijk gewoon weer naar school! Ik draaide me toch nog een keer om en probeerde de stem te negeren. Maar nog geen seconde later werd mijn bed gekanteld zodat ik eruit viel. "ALICE!!!" gromde ik. "Moest je er maar meteen uitkomen, nu heb je nog maar een half uur" zei ze terug. Toen liep ze m'n kamer uit. Ik besloot me maar aan te kleden, nu was ik toch al wakker.
Nadat ik me aangekleed had, liep ik naar beneden. Beneden was iedereen er al. Zoals gewoonlijk hadden ze al eten voor mij en Nessie klaargemaakt.

Even later zaten we in de auto, Nessie naast me. Speciaal voor haar ging ik nu ook naar forks high school, zodat ze niet alleen op deze school zou zitten, aangezien de Cullens hier al eerder op hadden gezeten.
Bij school aangekomen stapten Ness en ik uit. Renesmee leek nogal zenuwachtig. "Ik zie je in de pauze" zei ik tegen haar, toen we allebei onze kluissleutel hadden gekregen.
Ik liep naar mijn klas in lokaal 143. "Jij bent vast Jake" werd ik ontmoet door waarschijnlijk mijn leraar. "Ik ben mr. Glomer, en ik geef les in scheikunde" Fijn, dacht ik, scheikunde is m'n slechtste vak.
"Ga daar maar zitten" zei hij. Ik liep met m'n boek naar de tafel vooraan. "Vandaag mogen jullie zelf uitkiezen wat jullie proberen te maken". Ik besloot de tandpasta te maken, dat zag er nog een beetje makkelijk uit. Ik zocht de spullen die ik nodig had ervoor uit, en begon met mixen.

_____________________________________

Abo's en kudootjes en reacties??(flower)

Reageer (2)

  • swiftkill

    haha jake en tandpasta geniaal:)

    1 decennium geleden
  • HangingTree

    Hou van Jake(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen