Foto bij **Lia Price**

"Heey nerdie, waar ga jij naartoe" werd er naar me geroepen. Ik had nog zo gehoopt dat ze me niet gezien hadden. . Ik liep snel door. Helaas haalde ze me al snel in. "Kom op nerdie niet zo bang. We bijten niet" zei een van de jongens. ze hadden me ingesloten. Ik wist niet wat er ging gebeuren, maar waarschijnlijk zou het voor mij slecht aflopen. "Waarom liep je net weg. We hebben een verassing voor je" zei een ander jongen. Voor dat ik kon beseffen wat ze gingen doen hadden ze allemaal een beker koffie over me heen gegooid. Daarna kwamen de meiden er ook nog aan. Ze hadden alle 5 een schaar bij zich. Ze begonnen mijn aar af te knippen. Tussen het knippen door zag ik een kans om weg te rennen. Ik rende de school uit en naar huis. Mijn ouders waren allebei thuis. Ik rende meteen door naar mijn kamer. Daar barstte ik in huilen uit. Mijn moeder kwam mijn kamer binnen. Ze schrok toen ze mijn haar zag. "Hebben ze dat op school gedaan" vroeg mijn moeder aan me. Ik knikte ja. Ik was nog steeds aan het huilen. "Ok het word dus weer tijd om te verhuizen" zei ze. Daarna ging ze naar beneden. Ik besloot dat ik maar beter even kon douchen. Nadat ik gedoucht had ging ik even op bed zitten. Ik viel meteen in slaap.

Ik werd de volgende middag pas wakker. Ik liep meteen naar beneden, want ik had nogal honger. Ik kwam beneden en rook mijn lievelings eten. "Heey Lia. Ik heb pannenkoeken voor je gemaakt" zei mam. "Dank je mam".
"Ik heb ook nog goed nieuws. Morgen gaan we verhuizen".
"Hoe heb je zo snel een huis gevonden" vroeg ik. "Het is een plaatsje waar niet veel mensen naartoe willen. De huizen staan daar altijd heel lang te koop dus daarom wou ik daar naartoe".
"En waar is het dan".
"La Push. Het regent er wel vaak, maar voor de rest is het een mooi plaatsje. O en de kapper komt zo om je haar in model te knippen" zei mijn moeder. "Ok is goed". Ik begon te eten. Na het eten ging ik even tv kijken. Rond 3 uur kwam de kapper. Hij was een haf uur bezig om mijn haar in model te krijgen. Ik was blij dat ik altijd al heel lang haar had , want nu was mijn haar nog steeds mooi lang. Nadat de kapper weg was, ging ik mijn spullen inpakken. Ik was blij dat we gingen verhuizen.

_________________________________

Reacties of Kudo's?????(A)

Reageer (1)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen