Foto bij 134. Hello, I love you.

Ik draaide mijn hoofd een kwartslag naar links en even bleek mijn hart stil te staan. “ Niet blij me te zien?” vroeg hij verast. Ik beet even mijn tanden op elkaar en besloot dan toch maar vriendelijk te wezen : “ Hallo Ruben.” Zonder iets te vragen ging hij naast me zitten. “ Ik wist niet dat je hier zou zijn.” vertelde hij verder. Ik haalde niets zeggend mijn schouders op. “ Kijk Maaike, “ begon Ruben. Ik keek hem voorzichtig aan. “ Sorry voor de dingen die ik al gezegd heb over Bill. Ik …” hij zweeg even en keek me aan. Hij legde zijn hand op mijn arm die op tafel lag. Het gevoel dat dit gaf was ene onprettig getintel. Ik keek hem vragend aan en probeerde het gevoel in mijn arm te negeren. “ Ik ben nou eenmaal verliefd geworden op je.” Mompelde hij. Ik keek hem raar en geschokt aan.

Het is raar om te zeggen maar aan de ene kant had ik dit wel verwacht. Zijn reacties en jaloers gedoe over Bill. Ik slikte even en zei : “ Sorry Ruben maar …” Maar nog voor ik verder kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne.

Bill pov. :

Neuriënd stond ik in het mannentoilet mijn handen te wassen. Het was een zalig avond. Ik had Maaike nog nooit zo los zien zijn de voorbije maanden. Er lag dan ook vele druk op haar want binnen enkele maanden zou ze in Beijing zitten op de Olympische Spelen. Het gevoel dat door mijn lijf sidderde toen ik er aan dacht dat ik mee kon met haar en in het publiek mocht zitten samen met mijn broer en Friedolien en toekijken hoe schitterend ze het wel niet zou doen. Want dat ging ze doen. Ze ging het schitterend doen. Ik had te weinig kennis van die sport om te weten of ze echt kans maakte om het te winnen of een podiumplaats te krijgen, maar ik wist gewoon dat ze bij de eerste zou zijn.

Nog even wreef ik door mijn haar en pinkte ik een zwart vlekje mascara weg vanonder mijn oog. Ik streek mijn hemd terug strak en wandelde gelukkig het herentoilet uit. Terug in de dancing gleed de muziek weer over me. Glimlachend wandelde ik terug naar onze tafel waar Maaike zat. Ik zag dat er een jongen naast haar zat. Ik tuurde even naar haar en wat ik toen zag … Mijn wereld stortte in elkaar.

Reageer (13)

  • ItIsTheFaith

    Neeh Bill :O

    1 decennium geleden
  • BVBunicorn

    NEEEEEEE.
    Bill het is niet wat je denkt, Ga die Ruben gewoon slaan! (;

    1 decennium geleden
  • Saskia95

    oohhhh :(

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Rot Ruben..

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    :O SHOCK!
    snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen