Foto bij chapter 62:red's plan

beetje vreemd hooftstuk,maar wel goed geschreven door mijn vriend Soraaaaa

Red kwam naar Ethan toe gelopen, hinkend, "goed gedaan, man, zei Red trots en stak zijn hand uit. "dankje, antwoordde Ethan glunderend en gaven mekaar een stevige handdruk, "ik ga me omkleden, zei Ethan en deed de kleren van Red uit en pakte schone kleren en verdween de badkamer in... Red keek even naar Pikachu, Umbreon en Vulpix en pakte zijn kleren en legde Ethan's kleding op zijn bed en ging vlug zich omkleden terwijl een stekende pijn in enkel op voelde komen en op stond.
over 25 minuten begon dat parcour en zette zijn pet naar achteren ,"Pikapi?,vroeg Pikachu en keek ongerust naar zijn voet maar Red schudde zijn hoofd, “dit laatste doe ik met jullie, zei Red zelfverzekerd en Pikachu wierp een ongeruste blik naar zijn enkel..

“Treyson!, Treyson!, heb jij Red ergens gezien!?, brulde Ethan door de gang in zijn eigen kleren en bonkte op de deur. Treyson’s hoofd kwam tevoorschijn achter de deur en keek hem aan en schudde zijn hoofd, “nee, hoezo?, antwoordde hij en Ethan kon het nu wel schudde.
“hij is geblesseerd aan zijn enkel als hij dat parcours gaat doen, weet ik het wat er gebeurt!, riep Ethan in paniek terwijl Alice hem rustig probeerde te houden wat mislukte. “rustig blijven we vinden hem wel, klonk de stem van Yassup en de drie kinderen stapte naar buiten.

Treyson stond in de deur opening van de kamer waar Yassup en Red in zaten.Treyson wist niet hoe hij het moest uitleggen.Hij slikte even.
'Wa-wat je net zag is niet zoals je denkt dat het was.' Zei hij met een rood hooft.Yassup zei niets en Red trok een wenkbrauw op.Hij wist namelijk van niets.
'O he,jongens.Hebben jullie vergadering ofzo?' Vroeg de vrolijke stem van Alice.Treyson,Yassup en Red keken op naar de gang.Ethan en ALice kwamen hand in hand aanlopen.Treyson begon te grijnsen.Ethan keek naar Treyson.Treyson gaf hem een knipoog en Ethan grijnsde als antwoorde.
'Gaat iemand nog antwoorde?' Vroeg Alice nog steeds vrolijk.
'O,sorry Alice.We waren gewoon wat aan het praten.Niets bijzonders.' Antwoorde Yassup glimlachend.Rea kwam aanlopen en met z'n allen zaten ze in de kamer.
'Hoe gaat het met je enkel,Red?' Vroeg Rea nieuwsgierig.
'Super,ik kan er alweer op lopen.' Antwoorde Red enthousiast.
'Morgen is toch de laatste race?' Vroeg Yassup aan Ethan.Ethan knikte.
'De Hurdle Dash.Het is de finale,ik of Treyson gaat winnen.' Vertelde Ethan.Later die avond gingen ze eten en slapen.

WILLEN DE DEELNEMERS VOOR DE HURDLE DASH NU NAAR HET STADION KOMEN? klonk het door het Pokémon center. Ethan wierp een angstige blik naar Sparky die naast hem stond en rende vervolgens met Treyson het Center uit.

Red liep met Pikachu op zijn schouder naar het parcour en richtte zijn blik op de vakjes.
“daar moet ik wezen, mompelde Red en Pikachu sprong van zijn schouder en ging naast hem staan, er waren twee banen, een baan voor de trainer zelf die zijn Pokémon begeleide en een voor de Pokémon waar ze over hordes moesten springen, Pikachu, Umbreon en Vulpix stonden klaar achter elkaar want hier was een team leider vereist, “Red!, dit is niet verstandig!, riep een stem en herkende de stem als die van Treyson maar Red was vastbesloten, “ik kan het aan!, zei hij zelfverzekerd…

Reageer (2)

  • rexthehero

    erg leuk snel verder

    1 decennium geleden
  • MaraChan

    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen