Foto bij Run,run and keep on running,trought the rain!

Bulbasaur heeft volle vertrouwen in Red!

'Bulbasaur,jij blijft hier bij hem.' Zei ik tegen mijn vriend.
'Bulba bulbasaur!' Riep Bulbasaur boos.Hij wilde mee om mij te beschermen.
'Bulbasaur,jij blijft bij hem.Ik ren nu naar het pokecenter.Maar hij is niet in staat om nu te rennen.' Zei ik en knikte naar de jongen waarvan ik eigenlijk zijn naam niet wist.Ach,dat komt later.
'Bel het pokecenter dat ik eraan kom,ik zie je daar wel.' Zei ik en rende weg zonder op antwoord te wachten.Het was super donker door de storm.Het leek wel nacht.Door alle flitsen was het moeilijk te zien waar ik rende,en de regen hielp daar ook niet echt bij.Ik dacht dat ik niet natter kon worden terwijl ik door de bossen rende.Ik wist dat ik niet het hele stuk rennend kon afleggen,maar ik wilde niet stoppen.Lopen deed ik ook niet.Dan was het op z'n minst hard lopen.Ik moest optijd mij het pokecenter zijn.Door een flits zag ik een gedaante voor me verschijnen.Met één hand pakte ik mijn pokedex.
Aipom
Aipom is een Pokémon met een lange staart. Het eind van Aipoms staart lijkt net op een handje. Hij kan er van alles mee en gebruikt zijn staart dan ook zoveel, dat hij met zijn echte handen een beetje klungelig is. Aipom gebruikt zijn lange staart bij het klimmen en om aan takken te hangen. Zijn staart is sterk genoeg om zijn hele lichaam te dragen als hij aan een tak hangt. Als hij van tak tot tak springt gebruikt hij zijn staart om in evenwicht te blijven. Hij leeft in de top van grote bomen.

De Aipom schreeuwde luid.
'Jezus,hier heb ik geen tijd voor!' Riep ik en wilde langs de Aipom rennen maar de Aipom versperde mijn weg.
'Ai aipom!' Riep de kleine pokemon en maakte vecht gebaren.
'Rot op!Ga je moeder plaagen!' Riep ik boos.De aipom sprong op mij af.Ik struikelde naar achter en knalde met mijn hooft tegen een boom aan.Ik voelde me even duizelig en zakte op de grond.Toen de duizeligheid verdween rende AIpom weer op me af.Ik kon me niet weren en hij sprong op mijn gezicht.Hij gebruikte zijn fury swipes.Ik voelde de krassen op mijn gezicht branden en een warme vloeistof druppelde over mijn gezicht.Maar ik negeerde het.Beter dat hij mij aanvoel dat Sneasel.Ik zag een opening toen Aipom even stopte.Ik sprong op waardoor Aipom naar achteren denderde.Ik greep een afgebroken tak.Ik draaide me om maar zag Aipom niet in het donker.Een flits.
'Daar zit je!' Mompelde ik toen ik hem zag.De Aipom sprong uit de boom en kwam op me af met een slam.Ik kon hem net optijd van me af weren door de tak.
'Hey!Laat mijn Aipom met rust!' Riep een stem.Een meisje,iets jonger dan ik,kwam achter een boom vandaan.
'Voed je Aipom eens op!' Riep ik nijdig.
'Waar bemoei jij je mee?!' RIep ze boos terug.
'Met jou en je Aipom!HIj viel me aan!'
'Het is geen hij,maar een zij!' Dit keer schreeuwde ze het bijna.Ik voelde een rilling gaan door Sneasel.Shit,ik moet opschieten.Zonder iets te zeggen rende ik langs haar heen het bos in.Ik in de verte hoorde ik haar nog roepen.
'IK ben nog niet klaar met jouw!Kom terug,watje!'
Ik negeerde het.Ik rende door en door.Waar ik de energie vandaan haalde weet ik niet.Was nooit goed geweest in lange afstand rennen.Maar op de een of andere manier heb ik het hele stuk gerend.In de verte zag ik lichtjes.Ik sprinte het laatste stukje met al de kracht die ik had.Ik stormde het pokecenter binnen.Er stond al een team klaar op me te wachten.Sneasel werd uit mijn armen gerukt en op een brancard weggebracht.Ik zakte door mijn knieën.De banken redde ik nieteens.Ik zakte er vlak voor door mijn knieën en legde mijn hooft op de bank.Ik zuchtte van opluchting en dat ik het gered had.Maar niemand lette op mij.Alsof ze mij vergeten waren.Ik trok mijzelf de bank op en sloot vermoeid mijn ogen.
'Gaat het wel?' Hoorde ik een vrouwenstem plots zeggen.Ik opende mijn ogen en trok verbaast een wenkbrauw op.
'Je gezicht,het zit onder het bloed.' Zei de zuster Joy,die naar mij toe was gekomen.Ik legde mijn hand op mijn gezicht en keek ernaar.Helemaal rood.Dat was ik vergeten ook,die fury swipes van die klote Aipom.Ik zuchtte.Dat had ik niet moeten doen want er trok een steek van pijn over mijn gezicht door de krassen.
'Kom,dat moet schoon gemaakt en verzorgd worden.' Zei zuster Joy vriendelijk.Ik knikte en stond op.Ze maakte mijn gezicht schoon en desinfecteerde de wonden.Ik kon nog niet naar Sneasel toe.Hij lag in een rustzaal waar trainers nog niet in mochten.Die avond at ik rustig van het eten dat het pokecenter me voor schotelde.Ik was benieuwd hoe het ging in het bos,met Bulbasaur en de jongen.Bulbasaur waren nog nooit zover uit elkaar geweest.Bulbasaur bleef altijd bij mijn zijde.Gelukkig vertrouwd hij me volledig en bleef achter met de jongen.Ik zuchtte en stond op toen ik klaar was.Ach,ze zullen waarschijnlijk pas morgen aankomen ofzo.Als ze slim zijn,schuilen ze voor de regen.Eerst moest ik nog een sleutel halen voor een kamer en dan slapen.Hopen dat morgen Bulbasaur er weer was.

En,rot Aipom he?Helemaal mee eens(duivel)

Reageer (5)

  • KuroTenshi

    wahahahhahahahaah xD Ga je moeder plagen xD

    1 decennium geleden
  • TheThrill

    hahahaha die is brappig vooral rot op! ga je moeder plaagen vond ik echt grappig kudo erbij

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Haha, zo kun je een Pokémon natuurlijk ook aanvallen!
    Ennuh... Doet me denken aan de ontmoeting tussen Ash en Misty :P

    1 decennium geleden
  • Organism

    SNEL VERDER!! NUUUUUUU!!!!! >_<

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Grr:@
    stomme AipomxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen