Foto bij first friend

ik weet eigenijk niets om hier neer te zetten...
Veel lees plezier

Ik gaapte luid en ging rechtop in mijn bed zitten.Ik keek op de klok 7.45
Tijd om eruit te komen.Ik stond op en merkte dat Hato's bed leeg was.Vreemd.Ik liep naar de badkamer,niet op slot.Ik opende hem maar er was niemand.Ik liep weer de kamer in.Zijn sweatshirt lag er nog en zijn rugtas ook.Bulbasaur werd wakker en liep slaapdronken naar mij.
'Bulbasaur?' Vroeg hij nieuwsgierig.Blijkbaar wist hij ook niet waar Hato was.Ik waste me snel en schoot in mijn kleding.Samen met Bulbasaur liep ik de kamer uit en de trap af.In het pokecenter was hij niet te bekenen.En bij Sneasel kon niet.Ik liep naar buiten.Ik wandelde een klein stukje verder en zag een rood licht in mijn ooghoek.Ik keek opzij en zag dat Hato net een pokemon in zijn bal deed.Ik rende naar hem toe.
'Hey,Hato.' Zei ik opgelucht.
'O he,Suno.Wat kom je doen?' Vroeg Hato.
'Je was er niet,dus ik zocht je.Waarom heb je je sweatshirt niet bij je,die is nu wel droog hoor.Dat zijn mijn kleren ook,en wat doe je hier zo vroeg?' Zei ik.
'Ik wandel altijd in de ochtend,dat is een gewoonte.S'ochtends zijn er nog niet zoveel mensen en is het stiller.Slapende pokemon en gewoon ochtend dauw.Vroeger sleurde mijn vader me altijd mee.Waarschijnlijk heb ik het van hem overgehouden.' Zei hij lachend.
'O ja,wat dat sweatshirt betreft,het was te warm.' Zei Hato en grinnikte.
'Kom op man,dan gaan we ontbijten.' Stelde ik voor.Samen liepen we terug naar het pokecenter.Het eten was er altijd heerlijk.Tijdens het ontbijt aten we nog wat te kletsen.
'Waarom reis jij?' Vroeg ik nieuwsgierig aan Hato na een hap van mijn brood.
'Ik wil pokemonmeester worden.En dan ook echt meester.Ik wil pokemon trainen en sterker laten worden.Ik weet ook best veel technieken en ik hoop zo één van de beste te worden.' Vertelde Hato en nam een slok melk.
'En jij?' Vroeg Hato erna.Ik slikte.Ik wilde hem niet opzadelen met mijn probleem.
'Hallo Suno?' Hoorde ik Hato zeggen die met zijn handen voor mijn gezicht zwaaiden.Snel keek ik op.
'God ik dacht dat ik dromerig was.' Zei Hato sarcastisch.
'Sorry.' Zei ik en glimlachte. 'Ik wil de pokemon league winnen en eventueel ook van de elite four.Maar ik wil sterker worden,moet sterker worden.' Zei ik.
'Waarom?' Vroeg Hato nieuwsgierig.
'Gewoon.' Zei ik en keek weg.Hij hoefte niet mijn hele verhaal aan te horen van mijn vader.Een zuster Joy kwam naar ons toe.
'Goedemorgen.' Zei ze vriendelijk.
'Morge.' Antwoorde ik omdat Hato zijn mond vol had.
'Jou Sneasel is weer helemaal beter.Je kan hem komen ophalen.' Zei ze.
'Boooyaaa!' Riep Hato en sprong op.Samen liepen we snel naar de kamer.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen