Foto bij chapter 63:eigen weg

O ja,voor degene die het niet wisten.De stukken die zich afspelen in jotho zijn samen geschreven met Soraaaaaaa
Dus die hooftstukken zijn om en om,geschreven.Het ene hooftstuk door mij en het andere door hem.DIt hooftsutk is wat korter want nu gaan het weer gescheiden verder

De zeewind waaide door Treyson's haren.Hij stond voor op de boot terug naar Hoenn.Die middag was de pokeathlon beeindigt.Red was die ochtend ineens verdwenen en hij bleek mee te doen aan de hurlde dash.Hij rende en sprong ondanks zijn enkel erg goed.Ookal was Treyson opdreef geweest.Red had gewonnen door op het einde een sprint te trekken.Daarmee won Red de hele pokeathlon.
Als winnaar kreeg hij een lintje een een beker.Treyson,Rea en Yassup moesten daarna gauw terug naar de haven om de boot op tijd te halen.Yassuo kwam achter Treyson staan.
'OP naar de volgende gym,he?' Zei Yassup.
'Ja,op naar de volgende gym.' Antwoorde Treyson met zijn hooft in de wolken.
Ondertussen zaten Ethan,Red en Alice wat te drinken in het pokecenter.Ze hadden net aan prof.Elm verteld dat ze hadden meegedaan aan de pokeathlon.
'Man,ik was doodsongerust toen je verdwenen was.' Zei Ethan.Red grinnikte.
'Weet ik,maar als ik het je verteld had zou je me zeker niet laten gaan.' Legde Red lachend uit.Alice kwam aanlopen,ze had net naar de wc geweest.
'Kom op jongens.We gaan.' Zei ze vrolijk.
'Vanwaar die haast?' Vroeg Ethan.
'Waarom denk je?We moeten naar de volgende gym,slimmo.Anders zijn jullie nooit optijd voor de pokemon league.' Legde Alice zuchtend maar lachend uit.Ethan sprong op en keek naar Red.
'Ze heeft gelijk.Kom Red we moeten gaan!' Zei Ethan gehaast.
'Ja ja ja.' Zei Red. 'We gaan al naar de volgende gym.'
En zo gaan ze allemaal weer hun eigen weg,met hun eigen pokemon,in hun eigen regio.

Op naar de volgende avonture,pokemon en gyms!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen