the last one!
ik heb besloten er een eind aan te maken....
aan de quiz bedoel ik ermee he :P.
omdat ik nog andere serie's heb waar ik aan verder moet, en ik had weinig inspiratie, dus heb ik besloten een eind te maken aan dit verhaal. hoop dat jullie het begrijpen...
misschien dat er later nog wel een paar bijkomen, nog een missie bijvoorbeeld;)
xxx
samantha

the last part.....
*Samantha pov*
Ik kijk naar mijn lichaam die opens in een jurk zit. Ik zie bill vol bewondering kijken. ‘ik denk dat we de prinsses van de minimoys gevonden hebben. ik kijk hem aan met een verbaasde blik. ‘ ik? Maar dat kan niet..toch? ’ zeg ik tegen bill. Dan opens komt ere en koude wind. Een grote rookwolk komt dan vaarlijk dichtbij, dan vormt de wolk in twee personen. Zag ik dit nu goed? Daar stonden mijn ouders hoe kan dit?. Mijn ouders keken blij. Ik glimlachte tevreden. ‘we zijn trots op je’ klonk de stem van mijn vader. Mijn moeder liep naar mij toe en pakte mijn hand, en gaf mijn hand aan bill. Ze knipoogte naar mij. Ik glimlachte. Ondertussen kwamen het hele minimoys volk binnen gestromd. ‘ samantha! Vernietig hem! ’ ik keek om en zag shaterik wijzend naar hem. Ik gebruikt een diepe energie bron van uit mij en een blauwe bol vloog naar hem toe, een flits en alles van hem was weg. Opeens werd het donkere land weer het land van de minimoys. Het gras werd weer groen en de lucht blauw. De bloemen bloeide weer. Samantha, het is tijd voor ons om weer te gaan ik knikte en gaf mijn ouders een kus en een knuffel, langzaam verdwenen hun lichamen tot een rookwolk, en weg waren ze. Alles was afgelopen. Er was weer vrede en geluk te vinden in het land van de minimoys.

hoe liep het tussen bill en Samantha af?
Samantha en haar tante, gingen in het land van die minimoys wonen. Bill was doorgebroken, met zijn band, maar kwam zo vaak mogelijk via zijn doodskoppen ketting naar Samantha toe. Samantha en bill hadden nu echt een relatie, en hadden al trouwplannen gemaakt . en ze zouden graag ook kinderen willen, maar besloten daar nog eventjes mee te wachten.

The end.

Reageer (3)

  • billktomk

    egt onwijs mooi ik ga nu de film kijken(Y)

    1 decennium geleden
  • barbara

    Mooi einde meis en ook heel lief
    (H)(K)(flower)

    1 decennium geleden
  • XdolceX

    oooh zo mooi einde
    hoop dat je nog verder gaat dat je van gedacht verandert
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen