Foto bij ~28

Agnes P.O.V

"Sorry.", mompelde ik terwijl ik er nu spijt van had dat ik mijn haar in een staart had gedaan. Ik zette mijn lege cola flesje op mijn dienblad en bracht het weg. Ik stond helemaal te trillen. Hoe was dit mogelijk? Ik spotte Dana en Nessie en liep naar hen toe.

Nessie stelde voor om naar het strand te gaan en ik wilde natuurlijk mee. nee hoor, iet een beetje heel erg idioot veel verliefd op een wolfje genaamd Seth, hoe kom je daar nou bij? Dana had tegenwoordig ook iets met dodo's. Weer een bewijs. Dat kind spoort niet. Maar daarvoor is ze ook mijn zus ;).

We stonden bij bio te wachten en ik kreeg weer een hartaanval. Jayden stond met z'n rug naar me toe. Jezus, ik begon dit redelijk creapy te vinden. "Ik geloof dat ik naast Nessie ga zitten dit uur.", zei Dana vol leedvermaak, alsof ze wist dat hij naast me zou gaan zitten. En in dat had ze gelijk. "Hey, alweer.", lachte hij. Ik probeerde me in te houden, maar zonder dat hij het wist deed hij me heel erg veel pijn. "Hey.""Wat was er net?", vroeg hij. Hij keek me onderzoekend aan. "Niks.", antwoordde ik blozend. "Je ziet er zo bekend uit..." Ik zei niks. "Maar wat is er nou?", drong hij aan. "Niks.", herhaalde ik. "Jaja. Vast.""Herinner je je niks meer?", vroeg ik zonder over de woorden na te denken, maar aan de laatste keer dat ik hem zag. We waren zaterdags nog naar de stad geweest. Er zou vrijdags een schoolfeest zijn geweest en in een vlaag van meligheid had hij me toen mee gevraagd. "Wat?""Niks.", mompelde ik. "Is dat jouw stopwoordje?", vroeg hij. "Maar ehm... Nikki en nog een stel mensen en ik haan zaterdag naar La Push en misschien zouden jij, je zus en Renesmee willen komen?""We hadden al gepland om met z'n drieën te gaan.", zei ik. "Zien we jullie daar.", zei hij blij. Oké, ik voelde puppy-Mike-gedrag aankomen.

"Hoe was het?", vroeg Edward, die ons ophaalde. Ik zag Jay bij een groepje staan en hij staarde naar ons. "Leuk. Trouwens, een stel mensen gaan zaterdag ook naar La Push. Zullen we dan zaterdag of zondag gaan?", vroeg ik. "Zaterdag.", zeiden Nessie en Dana in koor. "Yeeeeee, jullie houden blijkbaar van puppy's.", zuchtte ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen