Foto bij **Lia Price**

"Lia wakker worden" hoorde ik vaag. Ik had nog geen zin om wakker te worden. "Lia wordt nou wakker. We gaan vandaag verhuizen". Ik was meteen klaarwakker. Ik kwam al snel mijn bed uit. Ik kleedde me om en ging daarna beneden ontbijten. Ik was de hele tijd vrolijk. Na het ontbijt laadde we de spullen in de auto. We hadden niet zo heel veel bij. Dat kwam omdat we al meubels hadden staan in het nieuwe huis. We waren al snel weg. Ik was blij dat ik weg ging. Na een uurtje rijden zag ik een bord met 'Welkom in La Push'. Daarna waren we al snel bij ons nieuwe huis. Het was niet zo heel groot, maar ik vond het meteen leuk. Ik pakte mijn spullen en liep naar de deur. Mijn moeder maakte de deur open en ik liep naar binnen. "Mam waar is mijn kamer" vroeg ik. "Kies er maar 1 uit. Ze zijn allebei boven" zei mijn moeder. Ik liep meteen naar boven. Ik liep de eerste kamer in en ik wist dat dit mijn kamer zou worden. Ik wilde de andere kamer niet eens zien. Ik had een heel mooi uitzicht over het strand. Ik begon meteen met mijn spullen uit te pakken. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik verhuisd was. Ik wist nog niet wanneer ik naar school moest, maar ik had er niet zo heel veel zin in. Ik hoopt niet dat ze me weer gingen pesten. Ik liep naar beneden om te vragen wanneer ik naar school moest. "Mam wanneer moet ik weer naar school" vroeg ik. "Morgen al". ik knikte emotieloos. Ik had echt geen zin in school. "Mam is het goed als ik de buurt even ga verkennen" vroeg ik. "Ja hoor. Ben je wel op tijd thuis" vroeg ze. "Ja. Tot straks". Ik liep naar buiten. Ik liep gewoon wat in het rond. Na een paar minuten was ik op het strand. Het zag er heel mooi uit. Ik wist nu al dat ik hier vaak zo zitten. Ik keek in het rond en zag een paar kliffen. Er stond een paar mensen boven op. Ze rende een voor een naar de rand en sprongen er vanaf. Misschien kon ik dat ook wel een keer proberen. Als er geen mensen waren tenminste. Ik liep nog wat rond. Ik kwam bij een bibliotheek uit. Hij was niet open, maar ik zou er zeker een keer naar binnen gaan. ik liep nog een beetje rond en besloot toen om maar weer naar huis te gaan.

___________________________________

zouden er pleazz wat meer mensen willen reageren als 1. en willen jullie mijn trailer bekijken en zeggen wat je er van vind??

Reageer (3)

  • MisCrazy

    je moet echt snel verder gaan want je story is zoooooo geweldig, goede trailer trouwens dat liedje is toch the river flows in you?

    1 decennium geleden
  • Chailin

    verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Creater

    Snel verder!! Je schrijft egt goed hoowr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen