Foto bij 022~Weer een tijdssprong.

Alweer een tijdssprong omdat het anders niet echt doenbaar is voor mij om er iets van te maken, want in het vorige moment was Laura 8 en Tom en Bill 12 dus toen was het leeftijdsverschil een beetje groot.

Sorry dat het zo lang duurde, en dat het zo kort is, maar ik denk dat ik ze zo kort ga laten. het is gemakkelijker voor mij...

Ondertussen is Laura 11 en de tweeling (Bill en Tom) dus 15 (Bijna 16)
Augustus

'Tom, Bill, eindelijk!' riep Laura enthousiast toen ze rechtsprong. Tom deed de deur van de auto open. 'Sorry, Mam moest nog naar de winkel.' mompelde Tom verontschuldigend. SNel gaf ze elk van de jongens een kus op hun wang en klikte dan haar gordel vast. (Veiligheid voor alles, zelf in verhaaltjes! xD) 'En hoe ging het?' vroeg ze zacht. Tom en Bill keken elkaar even aan, Bill keek somber. 'Nee?' vroeg ze zacht. Bill grijnsde naar haar. 'Tuurlijk wel, we maken goeie music.' zei tom, een beetje beledigd door de gedachte dat Laura er niet vanuit ging dat ze het platencontract op zak hadden. 'Die producer was heel erg enthousiast, zei ook dat ze er precies de juiste leeftijd voor hadden.' riep Simone met een opgeluchte toon in haar stem. Laura begreep dat wel, Simone kon er niet tegen als 1 of alle 2 haar jongens deprimerend deden. En ze hadden er zo naar uitgezien. Tom was overenthousiast.'Waarvoor hebben ze de juiste leeftijd?' vroeg Laura plots. het viel haar nu pas op, nu ze nog eens nadacht over wat Simone zei. 'Hallo, Lau! Zeker dat je al wakker bent, het is 11 uur!' riep Tom lachend. 'Om het te maken!' riep Bill uit met een grote grijns. 'Als Muzieklegendes!'riep Tom. Laura schudde lachend haar hoofd, natuurlijk was dat hetgene die de tweeling compleet gek had gemaakt. Plots remde Simone erg hard. 'Sorry, niet mijn schuld dat die idioot hiervoor kruipt.' verontschuldigde ze zich. 'Niet erg,'mompelde Laura. 'Nu ben ik tenminste wakker.' Bill en Tom gierden het uit. 'Nu ik eraan denk, waar zijn de andere twee? Waren die niet mee?' vroeg Laura verbaast. 'Georg zijn moeder heeft hen gebracht, ze is eerst met hen naar huis, maar ze hebben beloofd om nog te komen repeteren.' zei Bill. Tom rolde met zijn ogen. 'Allen moet Georg dan wel komen, hij heeft repetitie al zeker 3 keer gemist.' Laura Knikte, maar Georg zou er wel een goeie reden voor hebben. Dat hoopte ze toch.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen