Foto bij chapter 64: Ramp

Hierboven hebben jullie een plaatje van Lora

In Hoenn gat alles zijn gangetje.Rea heeft haar Gligar naar prof.Birch gestuurd.Ze wilde reizen met alleen pokemon uit Hoenn.Ondertussen reizen ze door en trainen ze veel.Ze zijn opweg naar Lavaridge town.Voor hun 5e badge.
Ze waren net klaar met lunchen en deden hun pokemon in hun pokeballen.Makuba,Zuki en Tenko zaten al in hun pokeball.Rea pakte Sano's pokeball.
'Zo zo zo,ruik ik daar een normal-type pokemon?' Zei een stem opeens.Een meisje van ongeveer 13 jaar kwam uit de bosjes tevoor schijn.
'Eh ja,Dit Sano mijn Whismur.' Antwoorde Rea bedust.Het meisje begon te lachen.
'Bwahahahaa een normal-type.Die zijn simpel te verslaan als je weet hoe.' Bulderde ze van 't lachen.
'Hé!Sano is sterk.' Zei Rea verdedigend.Het meisje keek op.
'Zei je nou Sano?' Vroeg ze.Rea knikte. 'Inderdaad ja.'
'Wahahahaaaa je hebt hem ook nog een naam gegeven.' Ze ging stuk van 't lachen.Treyson en Yassup keken elkaar aan en haalde hun schouders op.
Treyson zuchtte en liep naar ze toe.
'Wat is er mis met namen?' Vroeg Treyson rustig.
'Eigenlijk niets maar gewoon het feit dat ze een normal-type heeft is al om te lachen.Maar dat terzijde gelaten,wat voor pokemon heb jij?' Vroeg ze.
'Dit is mijn vriend Sandshrew.' Zei Treyson en wees naar zijn schouder.
'Mijn beginners pokemon is Grovyle,ik heb een Taillow gekregen van een trainer die hem niet meer wilde hij is nu een Swellow.Ik heb een Sharpedo en een Tyrogue.' Vertelde Treyson.
'Wat is een Tyrogue?' Vroeg ze.
'Een kleine vecht pokemon uit jotho.Die heb ik daar gewonnen.' Legde Treyson vriendelijk uit.
'Je hebt een sterk team.' Complimenteerde ze.
'Hallo!Ze maakte Sano net uit voor een zwakke pokemon!' Riep Rea sarcastisch naar Treyson.Treyson haalde zijn schouders op.
'Mwah,ze is aardig.' Zei hij en wende zich tot het meisje.
'Ik ben Treyson en dit zijn Yassup en Rea.Mijn vrienden.' Stelde Treyson hun voor.
'Ik ben Lora,13 jaar.' Zei Lora vriendelijk.
'Kan mij het schelen hoe je heet!Ik daag je uit.' Zei Rea nijdig.Ze liet niemand haar pokemon zwak noemen.
'Aangenomen.' Zei Lora blij.
'He he he meiden.Jullie hoeven toch niet te vechten.' Zei Yassup die erbij kwam staan.
'O ja wel.' Zei Lora grijnsend en pakte een pokeball.
'Geodude,ik kies voor jouw.' Zei Lora en gooide haar pokeball.De zware rots pokemon kwam eruit.Sano sprong al naarvoren,klaar voor het gevecht.Rea keek op haar pokewatch.
Geodude
Geodude is een rots Pokémon. Hij heeft een hele sterke verdedigende kracht, waardoor hij praktisch elke lichaamsaanval kan weerstaan. Meestal word Geodude gevonden in velden en rotsachtige omgevingen met zijn licaam half ingegraven in de grond. Hij wordt vaak aangezien voor een rots of een kei. Hij beweegt zich gewoonlijk niet tenzij hij wordt gestoord. Dan kan hij erg boos worden en zwaait hij met zijn vuisten.Ze zijn trots op hun stoere lichaam en daarom houden ze botswedstrijden om te zien wie het hardst is.

Dus lichamelijke aanvallen werken niet,dat valt stomp af.Rea snoof door haar neus.Dan heeft ze nog drie aanvallen om te gebruiken.
'Sano begin met je shadow ball!' Riep Rea.
'Blok het met rock throw!' Riep Lora.De gegooide rots botste met de shadow ball en beide knalde ze uit elkaar.Gras en zand vloog op.
'Doe je hidden power.' Zei Rea.De hidden power duwde het stof weg zodat ze weer konden zien maar het was al te laat.Geodude zweefde achter Sano.
'Brick break,Geodude.' Zei Lora.
'Ontwijk!' Riep Rea maar Sano werd al geraakt.Sano viel hard op de grond en verloor veel schade door de vecht-type aanval.Omdat normal-type pokemon daar zwak tegen zijn.
'Ga op hem af,Geodude!' Riep Lora.Rea grijnsde.
'Hidden power,Sano.' Zei Rea toen Geodude dichtbij was en niet kon ontwijken.Geodude werd geraakt en vloog naar achter.
'Oke,doe je uproar.' Ging Rea verder.
'Doe je hidden power!' Riep Lora.Wauw,die Geodude wist net als Sano hidden power.Merkte Yassup op.De hidden power en uproar botste.
'Raak hem met mega punch,Geodude.' Zei Lora.Sano kon het niet ontwijken en werd geraakt.Hij vloog ver naar achter en knalde super hard tegen de vloer.Sano bleef liggen en kwam niet overeind.
'Sano nee.' Mompelde Rea bezorgt.Sano had super veel schade opgelopen door die mega punch.Rea's pokewatch begon te trillen en Sano gaf een vel wit licht.
'Yes!' Riep Rea blij uit.Sano was veel groter geworden en paars.Hij had twee grote oren in de vorm van speakers.En een super grote mond.Rea spiekte op haar pokewatch.
Loudred
Loudred is een Pokémon met een luide stem. De stem van Loudred is zo krachig dat hij er een houten huis mee kan versplinteren. Zijn ronde oren zijn speakers. Als Loudred hard met zijn voeten stampt dan komen er sterke supersonische aanvallen los, waarmee hele huizen kunnen worden weggevaagd.

'Cool,Sano is geëvenlueert.' Zei Treyson.
'Dit kunnen we niet meer verliezen ofwel,Sano?' Vroeg Rea grijnsend.
'Lou loudred.' ANtwoorde Sano met een grijns.Lora leek even van haar stuk gebracht maar ze herstelde zich snel.
'Geodude doe je...' Ze kon haar zin niet afmaken.Een oorverdovend gerommel overstemde al het geluid.
'Wat is er aan de hand?' Vroeg Treyson aan Yassup maar die kon hem niet verstaan door het geluid.De grond schudde heftig,het leek net een aardbeving.Alsof het een zandstorm was vloog er vanalles de lucht in.Zand,gras bladeren.Je kon geen hand voor ogen meer zien.Treyson brulde ieders namen maar er was niets van te verstaan.Na een tijd hield het schudde op en zakte het stof.Yassup keek om en zag gelukkig Treyson staan met Sandshrew.
'Gelukkig ben je oke.' Zei Yassup opgelucht en liep naar Treyson toe.Treyson keek rechtvooruit.
'Hallo?Aarde aan mars?' Vroeg Yassup sarcastisch een zwaaide met zijn hand maar Treyson reageerde niet.Toen pas zag Yassup,Treyson's geschrokken gezicht.Yassup draaide zich in de richting waar Treyson naar keek.Waar eerder Rea,Sano en Lora hadden gestaan was een grote scheur in de aarde.De scheur was zeker wel 2 meter breed als het niet meer was.Rea,Sano en Lora moesten er wel in gevallen zijn.Maar hoe diep was het?En konden ze zo'n val overleven?

Go Sano go!Sorry maar ik vind Loudred's super coole pokemon


Reageer (4)

  • KidouYuuto

    snel vloog ik naar de boot maar hij was al weg
    jammer dan dan maar vliegen dacht ik

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Holy shitxD kon je het eerder zeggen XDDD
    coole epxD

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    snel verder
    ehm
    waar is de Quiz van jouw:S?

    1 decennium geleden
  • MaraChan

    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen