Foto bij W32

Hmm, ik geloof dat ik volgende keer mijn uitdaging toch iets anders moet verwoorden xD
Nou ja, dankzij nakito en Neleehx hebben jullie dus nu al het volgende hoofdstuk

“Zo meisjes”, zei Faragonda, toen alle vijf de meisjes in haar kantoor waren. “Ik ben zeer ontevreden over jullie. Jullie hebben je gisteren misdragen en weigerden je fout in te zien. En nu waren er nog drie van jullie die niet zelf naar hier zijn gekomen. Ik ben enorm teleurgesteld en zal jullie zwaar straffen. Ik trek onmiddellijk al jullie magische krachten in.”
“Dat kunt u niet zomaar doen”, zei Ester kwaad.
“En of ik dat kan”, zei Faragonda, en voegde de daad bij het woord. Virginie, Ester en Wilma begonnen kwaad te schreeuwen en probeerden zich te verzetten. Jana en Hannah daarentegen lieten zich doen, maar kregen tranen in hun ogen.
“Jullie zijn alle vijf geschorst”, zei Faragonda streng. “En jullie mogen Alfea niet verlaten. Jana en Hannah mogen, als ze dat willen en omdat ze hun fout hebben toegegeven, vrij over het schoolterrein wandelen en eventueel de lessen bijwonen, zodat ze achteraf de achterstand kunnen inhalen. Virginie, Ester en Wilma moeten heel de tijd op hun kamer blijven.”
“Dat is niet eerlijk!”, riep Virginie kwaad.
“Jullie hebben de kans gekregen je fout toe te geven, maar als jullie dat niet doen en niet bereid zijn je fout recht te zetten, is het je eigen schuld dat juffrouw Faragonda je daartoe moet dwingen”, zei Griselda streng. “En ga nu onmiddellijk naar jullie kamers.”
Kwaad stormden Virginie, Ester en Wilma het kantoor uit. Jana en Hannah volgden hen, maar liepen heel wat langzamer. Bij de deur draaide Hannah zich om.
“Ik wou nog even zeggen dat het me spijt”, zei ze zacht.
“Mij ook”, zei Jana.
“Goed. Ga nu maar, meisjes”, zei Faragonda vriendelijk.

Reageer (7)

  • dayxdreamer

    Goede beslissing van Faragonda !

    snel verder

    1 decennium geleden
  • droplolly

    super leuk snel verder

    1 decennium geleden
  • Smal

    Is dat een compliment voor mij? XD

    Snel verder! **:P

    1 decennium geleden
  • Padme

    die 2 zijn tenminste slimmer dan die andere 3.

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Allysae

    nice
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen