Agnes P.O.V

Ik gokte dat Edward niet blij was met het feit dat zijn auto nat was en ik had gelijk. En Alice was hysterisch geworden toen ze had gehoord was er met mijn schoenen was gebeurd. En ze was van plan om me na school morgen mee te slepen naar de stad, maar ik kwam er onderuit door te zeggen dat ik Seth zou straffen door hem zaterdag mee te nemen op een shop trip. Waar Alice natuurlijk direct mee naartoe wilde.

Zoals ik had voorspelt was maandag een hel. “Oh mijn god. Kan niemand hier normaal doen?”, fluisterde Dana in de pauze tegen me. Lucas had weer de hele tijd met haar zitten flirten. “Het is een wonder dat hij je nog niet heeft besprongen.”, fluisterde Nessie. “Renesmee, wie was die jongen op het strand zaterdag? Hij leek een beetje oud om je vriendje te zijn.”, zei Nikki opeens. “Nee hoor, hij is maar een jaar ouder dan ik.”, loog Nessie moeiteloos. “Maar waarom interesseert jouw dat zo Nikki?”, vroeg ik met een zoete ondertoon. “Het viel me gewoon op. Net als dat jij zo close was met die andere jongen. Jij had toch geen vriendje?” Oeps, niet op gerekend. “Ik herhaal, wat interesseert jouw dat Nikki?” En ze was stil. Het ging hen geen donder aan of ik iets met Seth had of niet. En het onderwerp was afgedaan doordat Jay weer mijn aandacht claimde. Hij had het over van alles en nog wat. Ik luisterde half. Waarom zat ik hier? Ik wilde bij Seth zijn. We waren eerder naar Bio gegaan zodat we rustig konden praten. “Dus, nog wat met Alex afgesproken?”, vroeg Nessie. “Wat denk jij dan?”, vroeg Dana. “En, Yes, weet je nog de afspraak die we een paar jaar geleden hebben gemaakt.?” “Zeg, grote smurf...””Kleine smurf.””Jaja. Smurf-ding. Het lijkt me niet zo'n goed idee om met z'n vieren uit te gaan vanwege het vampier-weerwolf-dingie.” Ze keek teleurgesteld. “Neem het leven zoals het is schat.”

“Dus, hoe zit het nou? Heb je met die uit het reservaat of niet?”, vroeg Jay, duidelijk jaloers. “Serieus, waarom maakt dat jouw iets uit?”, vroeg ik geïrriteerd. “En Dana?” “Ehm, pardon? Heb je ons afgeluisterd ofzo?” Ik voelde irritatie opkomen. Serieus, hoe was die gast ooit mijn beste vriend geworden?

Reageer (2)

  • Saphael

    jezus saar wat ben je opdringerig!!!!

    1 decennium geleden
  • Armadillo

    whoeehooe nu kan ik er nog een lezen (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen