Foto bij Monferno problems!

Hey mensen,heel erg bedankt voor al jullie reactie en ga er vooral mee doorxD
Ik heb een klein dingetje verandert bij de karakters,bij het tweede persoon.Jullie moeten het zelfs maar ff checken
ps op het plaatje zien jullie melinda uit het vorige hooftstuk.

Ik liep door de bossen en pakte mijn pokedex.Hato was al op pad gegaan.Ik had gevraagt wat die andere pokemon van hem was.Een mankey.Even kijken op mijn pokedex.
Mankey
Mankey is een primaatpokémon van het Vechttype. Ze leven in de boomtoppen. Hij is bekend om zijn superieure voetenwerk en hij heeft een uitstekende boksstoot. Als Vechtpokémon is Mankey vlugger en leniger dan de meeste Pokémon, zelfs gedurende zijn speciale aanvallen. Hoewel Mankey gewoonlijk kalm is, heeft hij een slecht humeur. Soms vallen ze zomaar aan. Als de Mankey eenmaal begint met afranselen, kan niets of niemand hem meer stoppen.

'Gaaf!' Zei ik en Bulbasaur keek me vragend aan.Hij snapte natuurlijk niet wat ik net las.Hato had echt een paar coole pokemon.Een Sneasel en een Mankey.
IK zuchtte.Het werd echt tijd dat ik een pokemon ging vangen.Zonder dat ik het door had stond ik ineens voor een super groote boom.Ik had weleens van zoiets gehoord.Een boom waar de bossen ooit zijn begonnen.Ze boom was super groot.Er zatern rode apen in met een vlam aan hun staart.Snel keek ik op mijn pokedex
Monferno
Als Monferno aanvalt, springt hij graag vanuit de hoogte boven op zijn tegenstander. Om aanvallers te intimideren maakt Monferno zijn staart zo lang mogelijk door zijn vlam te vergroten, zo lijkt hij langer. Monferno gebruikt het plafond en muren om door de lucht te kunnen slingeren, zo kan hij vanuit de lucht aanvallen. Zijn staart is een echt wapen dat hij kan gebruiken tijdens de strijd.

Er zaten aardig wat Monferno in de boom.Er zat ook een super groote in.Mijn pokedex vertelde me dat dat een Infernape was.De evolutie van Monferno.
Hij kreeg fruit van de Monferno.Hij maakte luide kreten,een soort bevelen.Het leek wel alsof hij de baas was,de koning van deze groep.Er zat een kleine Monferno naast.Een andere Monferno liep naar de kleine toe en begon te roepen.Waar hebben ze het toch over?
'Wil je weten waarover ze het hebben?' Vroeg een stem.Ik draaide me met een ruk om.Er stond een man naast me.


'Wie bent u?' Vroeg ik verbaast en op mijn hoede.
'Een gym leider.Ik kan de harten van pokemon lezen.Die Infernape is de baas van 't hele zooitje.Die Monferno ernaast is zijn zoon,Die krijsende wil Infernape uitdagen.' Vertelde de gym leider.De Infernape duwde zijn zoon naar voren.
'Infer infernape!' Zei Infernape.
'Vecht maar tegen deze.' Vertaalde de gym leider.De Monferno krijsde.
'Mon monferno ferno!' Krijsde de Monferno.
'Wat zegt hij?' Vroeg ik.
'Wie is dat nou weer?Zeker een watje.' Vertaalde de gym leider met een vertrokken gezicht.
'Infernape infer nape .' Zei Infernape rustig.
'Ookal is hij een watje,je kan best tegen hem vechten.Dan win je geheid.'
Infernape duwde zijn zoontje verder naar voren.De Monferno deed een shadow claw op de zoon waardoor de zoon een klap kreeg en een paar takken omlaag viel.
'Mon monferno.' Zei de kleine Monferno.Snel draaide ik mijn hooft naar de gym leider voor de vertaling.
'Laat me lekker met rust!' Zei de gym leider.De grote Monferno kwam op de kleine af en deed een flamethrower.De kleine kon nergens heen en werd geraakt.De kleine sprong toen door de vlammen en deed een fury swipes op de grote.De grote deed een flame wheel waardoor de kleine van hem af werd geslingerd en tegen de boom knalde.Dan deed vast pijn,dacht ik.De kleine krabbelde overeind en zag de grote op hem af rennen.Hij kreeg weer een shadow claw op zijn kop.Maar deze keer viel hij uit de boom.Vanuit het topje naar beneden.Ik was verstijfd.IK weet niet waarom.Anders had ik hem geprobeerd op te vangen maar ik stond als versteend.De Monferno knalde keihard op de grond.Er ontstond een kuil door de inslag en Monferno lag er gewond in.De grote Monferno stond te lachen.De Infernape gromde iets.
'Watje.' Vertaalde de gym leider en draaide zich om.Hij gooide een pokeball waar een staraptor uit kwam.
'Waar gaat u heen?' Vroeg ik verbaast.
'Ik heb een gym.Ik kan trainers toch niet laten wachten?' Zei hij en vloog op de rug van Staraptor weg.Ik draaide me om en zag een klein klauwtje uit de kuil tevoorschijn komen.Monferno trok zichzelf uit de kuil.Zijn lijfje zat onder de kleine wondjes.Monferno stond wankelend op zijn pootjes.Hij had zijn linkerarm om zijn rechter geslagen.Waarschijnlijk was hij daarop gevallen.Hij strompelde een paar passen en viel voorover neer.Ik en Bulbasaur rende naar hem toe en tilde hem op.Hij was bewusteloos.Ik stond op en liep weg met Monferno in mijn armen.Ik kwam na een lange tijd lopen bij een beekje en besloot te stoppen.Ik pakte een handdoek uit mijn tas en maakte hem nat.Daarna lag ik hem op het voorhooft van Monferno.Ik voerde hem wat pokemonvoer.Zelf ging ik ook lunchen en gaf Bulbasaur ook eten.Toen ik mijn brood op had werd Monferno wakker.Ik liep naar hem toen en hurkte.
'Hoe gaat het?' Vroeg ik.Monferno leek zich even te herinneren wat er gebeurt was.Hij sprong op en liep richting de boom.
'O nee.' Zei ik en tilde hem op en zette hem terug op zijn plek.
'Je kan niet zomaar terug.Je zult uitgelachen worden of weer in elkaar geslagen worden.' Legde ik vriendelijk uit.Monferno liet zijn vuistjes zien.
'Hmmm we kunnen samen trainen.Ik help je wel.' Stelde ik voor.Een twinkeling in Monferno's ogen en hij knikte.
'We beginnen morgen,eerst moet je flink rusten.' Zei ik.Monferno luisterde geduldig en ging na een tijdje weer slapen.Die avond toen Bulbasuar en Monferno al sliepen zat ik bij een kampvuur.Er ging een steek door me heen.Een flits voor mijn ogen en opeens snapte ik het.Ik snapte waarom ik zoveel gaf om die Monferno.Waarom ik hem hielp en verzorgde.Hij was als ik.Zijn vader gaf niet om hem en niemand kende hem eigenlijk.Hij werd verslagen en op hem neergekeken.Infernape was mijn vader en Monferno...was ik.Een traan stroom over mijn neus op de grond.Ik zal alles doen zodat die Infernape zijn zoon weer zal respecteren en erkennen.Zoals ik zou willen dat mijn vader deed.Nog meer tranen welde op...

En?Beetje irritant dat die gym leider alles moest vertalen maar ik had geen keus.Anders zouden jullie er nix van snappen xD

Reageer (5)

  • ShadowNight

    hihih
    cool:D
    dooor

    1 decennium geleden
  • Itsuki

    echt cool

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Cooool=D

    1 decennium geleden
  • MaraChan

    snel veder

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Hahaha, nice! Die blauwe - Melinda - doet me denken aan dat ene meisje van je andere verhaal... Naam vergeten.
    Leuk geschreven! Snel verderD:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen