Foto bij #10

Woehoe! Chapter 10! (flower)
Willen jullie ook kudo's geven, ooit wil ik es bij de Top Stories staan. :3

"Dus je vindt Draco echt leuk?" Maria was blij met een vriendin zoals Nes, ze kon er alles aan vertellen en ze wist dat Nes het nooit zou doorvertellen aan iemand.
"Ja, ik denk het wel."
"Oké, zolang dat hij je geen pijn doet, is goed. Anders heeft hij met mij te maken, hoor."
"Hihi, zo ken ik je! Maar euh, gaan we al terug naar het kasteel? Het tussenuur is bijna gedaan." Ze stonden op en stapten naar het kasteel. Er stond Potions van Professor Snape op het programma, Maria's minst favoriete leraar. Hij hield alleen maar van de afdeling Slytherin, omdat hij het hoofd van was. De andere afdelingen lieten hem koud en tegen die leerlingen deed hij echt kil. Het enige dat positief was aan Potions Class, was dat de Slytherins er waren. Dat betekende dat Draco er ook was! Nes en Maria liepen richting kerkers, toen Dean Thomas bij hen kwam. Nes en Dean waren al snel in een gesprek en Maria liep een beetje achter. Ze kwamen het lokaal binnen en gingen naar hun plaatsen. Draco keek om en was heel blij om Maria te zien.
"Hey, alles goed?"
"Hoi! Ja, altijd he." Vandaag gingen ze weer verder aan de Grand Wiggenweld Potion, want ze zaten nog maar aan de helft. Snape ging naar zijn bureau om dingen te verbeteren. Maria vond dat zij en Draco een goed team vormde en dat zei ze ook tegen hem.
"Tuurlijk zijn we dat, met mij erbij is iedereen goed." fluisterde hij zodat Snape hem niet zou horen. Ze moest lachen met wat Draco zei.
"Stilte!" Snape stond op en liep langs de tafels om te kijken of iedereen het goed deed. BENG! Iedereen keek naar waar de ontploffing vandaan kwam. Het kwam dus van Seamus Finnigan, hij was bekend om zijn ontploffingen.
"Meneer Finnigan! Hoe komt het toch dat u alles laat ontploffen wat in uw buurt staat?" Snape zag er woedend uit.
"Ik kan er niet aandoen, professor. Ik weet niet wat ik altijd verkeerd doe."
"Dat zullen we snel zien, u mag vanavond naar mijn kantoor komen."
"Ja, professor." Na dat ongevalletje verliep de les rustig en normaal. Toen de bel ging, konden de leerlingen niet snel genoeg de klas verlaten. Het was de laatste les van de dag en het betekende ook dat het weekend was.
"Draco! Het is weekend! Laten we een dansje maken!" Maria was echt heel erg blij dat ze verlost was van professor Snape.
"Euh, hier? Is dat niet een beetje gênant?" vroeg hij.
"Nee, kijk maar naar de andere mensen. Zij doen toch ook raar? Plus het is best kinky!" Draco twijfelde eerst, maar stemde toen in omdat Maria had zitten smeken. Ze maakten een vreugdedansje en de meeste leerlingen keken hen raar aan, maar het kon hen niks schelen. Het was namelijk weekend.

Reageer (2)

  • Nirry

    thank you! ;]

    1 decennium geleden
  • Elite

    Kudo pour vous en een reaction (: snel verder AUB (cat)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen