Foto bij #12

Chapter twelve.

Ze kon niet wachten tot het middernacht was. Maar wat als er nog mensen in de leerlingenkamer waren? Dan kon ze niet zo gemakkelijk wegsluipen, maar daarover zou ze straks wel nog over nadenken. Eerst ging ze met Fred en George naar Hogsmeade.
"Maria? Loop je mee met ons?" vroeg Harry.
"Oh, sorry, maar ik ging al samen met Fred en George."
"Ah, da's niet erg. We zien elkaar daar wel zeker?"
"Tuurlijk! Maar euh, ik zie de tweeling dus ik ga naar hen, oke? Ik zie straks wel." Harry knikte en Maria liep naar de tweeling. Ze omhelsde hen.
"Ik ben wel benieuwd om naar jullie 'hemel' te gaan!"
"Haha, je gaat het super vinden. Zeker als je van grappen uithalen houdt, je vindt dat toch leuk he?" vroeg George.
"Ja! Ik vind het wel leuk om es een grap uit te halen met iemand, haha." Professor McGonagall riep de leerlingen bijeen en ze liep de namen af die op de lijst stonden. Toen de namen waren afgelopen, liepen Maria, Fred en George rustig naar Hogsmeade. Het bleef niet lang rustig, want George had Maria opgepakt en liep met haar naar het dorpje.
"GEORGE! LAAT ME LOS NU! FRED, HELP ME DAN TOCH!" Maar Fred vond het ook amusant en deed lekker mee. De tweeling liet haar los als ze aan de poort waren van Hogsmeade.
"Ik haat jullie nu zo hard!" Natuurlijk meende ze het niet, want ze proestte het uit. Toen ze uiteindelijk klaar waren met lachen, gingen ze de Hoofdstraat binnen. Er waren veel leerlingen van Hogwarts en aan 1 winkel stond er superveel mensen. Fred zei dat het de Honeydukes Sweetshop was, gekend om z'n groot assortiment aan magische snoepjes. Maria vroeg of ze binnen gingen gaan en dat deden ze dan. Ze kocht er Chocolate Frogs en Bertie Bott's Jelly Beans.
"Mmmh, Chocolate Frogs zijn lekker. Maar eerst wil ik naar Zonko's Joke Shop."
"Oke, dat is daar." Bij die winkel stonden er ook veel leerlingen. Ze gingen er naartoe en Maria vond echt dat Fred en George gelijk hadden. Dit was dé hemel voor iedereen die wel es van een grap hield. Ze kocht er het spelletje Knalpoker en enkele Foptoverstokken.
"Laten we wat gaan drinken in The Three Broomsticks." zei Fred. Ze gingen naar het cafeetje waar veel volk zat en zochten een tafeltje. George ging drie Boterbiertjes bestellen. Maria had nog nooit van Boterbier gehoord. Ze proefde ervan en vond het heel erg lekker.
"Wow, zoiets lekker heb ik nog nooit gedronken!"
"Ik zei het toch dat je het hier leuk zou vinden?" Verder deden ze niet veel meer in Hogsmeade. Het was bijna zes uur en de meeste leerlingen gingen naar het kasteel. Dus volgden Maria en de tweeling hun voorbeeld. Toen ze bij de Grote Zaal waren, namen Maria afscheid van de tweeling, want die gingen naar Lee Jordan.
"Hey, ik heb je niet gezien in Hogsmeade! Waar was je?" vroeg Nes.
"Hoi! Ik was de hele tijd bij Fred en George. Ze zijn onwijs cool! Wat heb jij gedaan?"
"Wel, ik was bij Dean." Nes werd een beetje rood.
"Oeh, wat hebben jullie gedaan?" Maria kwam erachter dat Nes had gezoend met Dean en dat ze het gevoel had dat ze op hem verliefd was geworden. Na het avondmaal ging ze samen met Nes naar de Gryffindor toren. Het was nog maar zeven uur en het betekende dat het nog vijf uur zou duren vooraleer ze naar de badkamer kon gaan. Nes wist het van de anonieme schrijver en ze zou Maria helpen als er nog mensen zouden op zijn. Ze zei dat ze wel iets zou bedenken om ze weg te jagen. Maria en Nes besloten een potje Knalpoker te spelen, maar eerst ging Maria haar bikini aandoen en een handdoek in een tas stoppen. De bikini dat ze gekozen had, was zwart met polkadots. Het was haar favoriete bikini. Maria en Nes konden niks van Knalpoker, want snel ploften alle kaarten. Gelukkig hadden de mensen besloten om vandaag vroeg naar bed te gaan. Tegen half 12 was iedereen naar hun slaapzalen en bleven Maria en Nes als enige over. Als het kwart voor twaalf was, zei Maria tegen Nes dat ze ging vertrekken. Ze omhelsde Nes.
"Vertel me morgen wie het was en wat jullie gedaan hebben, oké?"
"Ja, doe ik! Slaapwel!" Ze deed het portretgat open en liep richting vijfde verdieping. Ze had de kamer gevonden en zei: "Citroenbruisbal" De deur ging open en Maria rook een vleugje lavender. Ze ging naar binnen en zag een grote badkuip gevuld met water, waarschijnlijk kwam de lavendergeur vandaar.
"Hallo? Is hier iemand?" vroeg ze. Opeens kwam er iemand tevoorschijn, het was iemand met witblond haar. Het was Draco en hij had alleen een zwemshort aan. Maria's hart begon sneller te kloppen.
"Heb je je zwemspullen mee?"
"Ja, ik heb m'n bikini al aan. Waar moet ik mijn kleedje leggen en wat precies gaan we doen?"
"Geef het maar aan mij. We gaan zwemmen!" Hij moest glimlachen. Maria deed haar kleedje uit, gaf het aan Draco en hij legde het ook bij zijn kleren. Draco gebaarde dat Maria in het bad moest gaan, dus deed ze dat. Het water was juist goed, niet te koud niet te warm.
"Waaraan heb ik dit verdiend, Draco?"
"Gewoon, ik vind je speciaal en ik wou iets leuks doen met jou." Het was dan wel donker in de badkamer, maar je zag dat hij bloosde.
"Draco, je had dat echt niet moeten doen."
"Ik wou het doen!"
"Wat is nu de verrassing? Ik ben zo excited!" Maria had geen geduld meer.
"Je moet onder water gaan, je ogen dichthouden en wachten." Ze dook en wachtte op haar verrassing. Opeens voelde ze lippen op de hare. Ze werd gekust en ze kuste terug. Maria vond de verrassing echt zalig. Draco en Maria kwamen terug boven, keken naar elkaar en lachten. Na de kus deden ze niet zo veel meer en ondertussen was het ook al 1 uur.
"Draco, dankjewel voor de verrassing het was zalig." Hij lachtte en pakte de handdoek en gooide die rond Maria's schouders. Ze deden hun kleren aan en liepen de badkamer buiten.
"Zal ik meegaan naar de Gryffindor toren?"
"Als je dat zou willen." Hand in hand liepen ze door de gangen van Hogwarts en toen ze bij de Dikke Dame waren, namen ze afscheid.
"Tot morgen en nog es bedankt!" Maria gaf Draco een kusje op zijn lippen.
"Tot morgen, graag gedaan." Maria ging het portretgat binnen en zwaaide nog naar hem. Ze had gekust met Draco Malfoy...

Reageer (2)

  • Escritura

    Hoezo dit is het laatste hoofdstuk in deze story? :/
    *Staakt*

    Ik wil meer lezen, i like it :3

    1 decennium geleden
  • Elite

    oh ik hou van dit hoofdstuk ;d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen