Foto bij #13

Chapter 13.

"Maria! Maria! Je moet opstaan, want je moet nog vertellen wat er gebeurt is. Hermione en Ginny zijn al naar de Grote Zaal, dus je kan me alles vertellen!" riep Nes.
"Hmm, mag ik niet eerst wakker worden?" Maria wreef in haar ogen.
"Nee! Dat mag je niet! Eerst vertellen en dan gaan we wel naar de Grote Zaal."
"Goh, oké dan. Het was dus Draco en hij had alleen een zwembroek aan. Nes, hij zag er on-weer-staan-baar uit, haha. Hij had dus een bad doen lopen met een vleugje lavender."
"Oh, wat leuk! Maar wat was de verrassing?" vroeg Nes ongeduldig.
"Nou, Draco zei dat ik onder water moest duiken. Ik deed dat en opeens voel ik zijn lippen op de mijne, we hebben zeker 10 minuten zitten zoenen. Toen het gedaan was, vergezelde hij me naar de Gryffindor toren. Het was de beste verrassing ooit. Gaan we nu naar de Grote Zaal? Ik heb honger."
"Wauw, ik wou dat Dean zoiets deed bij mij. Oké, ik wacht wel in de leerlingenkamer." Maria deed zoals gewoonlijk haar kleren aan en ging dan samen met Nes naar de Grote Zaal. Als ze daar aangekomen waren, keek Maria snel naar de Slytherintafel of Draco er zat. Ze zwaaide naar Draco en hij naar haar. Vandaag was het zondag en de meeste leerlingen gingen wat buiten zitten, want het was ook een mooie, warme dag. Samen met Hermione ging Maria naar buiten om wat huiswerk te maken, maar Maria zag dat Draco ook buiten zat met wat vrienden. Ze zei tegen Hermione dat ze naar Draco ging, maar het enige dat Hermione kon zeggen was: "Hmm, ja, je doet maar." Ze was té verdiept in haar boek van Standaard Spreukenboek Niveau 5. Maria ging naar Draco die was vergezeld door mensen van Slytherin.
"Hey, Draco'" Maria glimlachtte naar hem.
"Euh? Wat doe jij hier? Wat heb je hier te zoeken?" zei een meisje met golvend bruin haar en ze had groene ogen. Ze was eigenlijk wel best knap.
"Maria, je moet niet letten op Annie, hoor." Draco rolde met zijn ogen.
"Draco, het is wel een Gryffindor he? Bloedverraders, remember?" Het meisje dat blijkbaar Annie heette, keek samen met haar vriendin met afschuw naar Maria.
"Toevallig is Maria een heel leuk meisje. Wat ik niet echt kan zeggen van sommige hier op Hogwarts."
"Wat? Heb je het over ons?" De vriendin van Annie was nu boos. Ze had zwart haar en leek eerlijk gezegd op een mopshond en Maria moest haar lach inhouden.
"Kom, gaan we een eindje wandelen naar het meer of zo?" Draco pakte Maria's hand en ze gingen naar het Zwarte Meer.
"Wie waren die meisjes? Ze waren niet bepaald vriendelijk."
"Dat waren Annie Greengrass en Pansy Parkinson. Sinds het eerste jaar heeft Pansy een crush op mij en ze weet dat ze bij mij geen kans heeft, maar toch blijft ze proberen. Het is lastig, haha." Draco moest lachen.
"Ocharme." Maria moest ook lachen en tapte op Draco's hoofd. Draco nam Maria bij haar middel en kuste haar op haar mond. Het meer, een perfecte jongen, dit zou zo'n goede foto kunnen zijn...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen