Foto bij 56| Detention.

Ik vind jullie reacties echt leuk om te lezen n-n
En erg motiverend =D

Veel leesplezier.


''Fay!''Ginny schudde Fay zachtjes wakker. Ginny was uiteindelijk weggegaan toen ze zag dat Fay sliep.
Maar Fay was blijkbaar niet meer wakker geworden. ''Fay! Het is kwart over twee!''Zei Ginny iets luider. Fay, die eerst moeite deed om te antwoordden, was ineens klaar wakker. ''Omg!''Ze veerde direct overeind. Maar door haar haast rolde ze met een gil van de bank af. Ginny deed haar best om niet te lachen. ''Ik had er allang moeten zijn!''Zei Fay in paniek terwijl ze overeind krabbelde. ''Snape vilt me levend'' Voor Ginny nog wat kon zeggen verdween Fay sneller dan ooit door het portret gat. Fay kon zichzelf wel voor der kop slaan. Hoe kon ze nou zo dom zijn om in slaap te vallen. Nog net voor ze moest nablijven! Terwijl ze een sprint trok door de gangen richting de kerkers. Zag ze Ron niet die net de hoek om kwam en knalde ze tegen hem aan. Nou ja, ze knalde niet echt want Ron ving haar net op tijd op.
''Wow, waar ga jij zó snel heen, Faytje?''Vroeg hij grinnikend waarna hij haar los liet. ''Nablijven! Ik ben te laat! Doei!''Zei Fay haastig en vervolgde haar weg. ''Oké''Zei Ron nogal verbluft en liep toen weer door naar de leerlingenkamer van Gryffindor. Het viel Fay op naarmate ze dichterbij de kerkers kwam, ze meer Slytherins tegen kwam. Maar ja, dat was dan ook logisch. Eindelijk bereikte ze het kantoortje van Snape en viel letterlijk binnen. Hopend dat Snape het door de vingers zag. Maar dat was natuurlijk verloren hoop.
''Sorry, sorry dat ik zó laat ben!''Zei ze lichtelijk hijgend terwijl ze overeind krabbelde. ''Laat ben je zeker''Zei Snape, die achter zijn bureau stond, ijzig. ''Bespaar me je smoezen''Voegde hij er nog aan toe toen Fay haar mond opende om iets te zeggen. Maar Fay negeerde dat, ''Ik was in slaap gevallen en onderweg hier naar toe botste ik tegen Ron aan en-'' ''Dus meneer Weasley is medeplichtig?''Onderbrak Snape haar.
''Uhm nee, maar kijk-''Maar Snape liet Fay weer niet uit praten.
''Ik trek twintig punten af van Gryffindor wegens je beschamende vermogen om klok te kijken en je mag Meneer Weasley ook even halen omdat hij zogenaamd ook heeft gehinderd''Zei Snape kil. ''Maar, maar, hij heeft niks gedaan!''Protesteerde Fay verontwaardigd. Dit was niet te geloven, Snape liet Ron gewoon nablijven voor niks! Had ze maar gewoon der mond gehouden. Dadelijk werd Ron nog boos op haar. Dat was toch wel iets wat ze absoluut niet wilde. Vooral na die vreselijke ruzie met Hermione.
''Ik tolereer geen tegenspraak. Haal hem nu meteen''Zei Snape kil en Fay draaide zich woedend om en stootte daardoor een potje om dat op een tafeltje stond. De inhoud verspreidde zich en Fay deed een paar stappen achteruit.
''Oh, oeps''Zei ze en keek Snape verontschuldigend aan. Maar zijn blik zei al meer dan genoeg. ''Laat me raden, tien punten aftrek van Gryffindor?''
''Net niet, Twintig''Zei Snape en Fay liep zuchtend het kantoor uit. Dit werd nog een lange middag.


Reageer (9)

  • RedSky

    Goh ik denk dat ze aan het eind helemaal achter staan met puntenxD

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Snape! Stomme, leuke idioot die je bent!

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Oh! Wat hou ik toch van Snape (A)
    Ik ben niet gemeen hoor!
    Ik hou gewoon van Snape :X
    Maar het is niet lief hoe hij tegen Fay doet. SSS! Stout Snape Stout!
    Ghehe
    SUPER SNEL VERDER <3

    YAY FAY! xD
    Ghehe ik moest gewoon een keer YAY! zeggen :Y)

    (nerd)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Die is in een goede bui x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen