Foto bij Mach training!

En?Hebben jullie het al gezien,dat ik het karakter heb veranderd(bij de inleiding,2e persoon)?

'Geen toegang.' Zei de elektronische stem van mijn pokedex.
'Kom nou,Monferno.Ik moet je aanvallen weten.' Zei ik.Monferno snoof door zijn neus.Het beeld op mijn pokedex veranderde.
Aanvallen Monferno
-fury swipes
-ember

'Serieus,is dat alles wat je kunt?' Vroeg ik.Monferno sisde als een kat waardoor er wat spuug op mijn wang kwam.
'Bedankt.' Zei ik en veegde mijn wang schoon.
'Mijn pokedex zegt dat je ook een vecht-type bent.Daarop gaan we dus trainen.' Legde ik uit.Samen met Monferno liepen we naar de boom.
'Oke Monferno,sla hier maar tegen.' Zei ik.Monferno keek me aan alsof ik gek was maar sloeg toch.
'Meer kracht.' Zei ik.Monferno knikte en slieg harder met zijn vuist.Er kwam een scheurtje in de bast van de boom.
'Goed zo,ga door.' Motiveerde ik hem.Monferno bleef slagen uitdelen met steeds meer kracht.Opeens zag ik,tijdens een slag,bij Monferno's vuist wit maar het verdween snel weer.
'Monferno sla nog eens zo'n keer.Maar concentreer je deze keer op je vuist.' Zei ik.Monferno knikte.Zijn vuist gloeide wit en toen Monferno's vuist de boom raakte barste hij bijna doormidden.
'Bijna,Monferno bijna.' Zei ik.Monferno hield zijn vuist omhoog en concentreerde zich.Hij sloeg snel en hard.Zijn vuist gloeide weer wit en de boom viel om.Snel pakte ik mijn pokedex.
Mach punch
Snelle,krachtige en behendige stoot

Ik aaide Monferno over zijn hooft.
'Goed gedaan Monferno.Je hebt mach punch geleerd.' Zei ik.Monferno leek net zo blij als ik.Toen bedacht ik iets.
'Bulbasaur kom eens hier.' Riep ik naar Bulbasaur die in de zon lag.Snel kwam hij naar ons toe.
'Ik wil dat je zaadjes van je leech seed op Monferno afschiet.' Zei ik.Bulbasaur knikte en liep wat naar achter zodat ze tegenover elkaar stonden.
'Monferno ik wil dat je de zaadjes breekt met mach punch.' Monferno knikte en ik gaf Bulbasaur het sein dat hij mocht beginnen.Het zaadje vloog op Monferno af.Monferno hief te laat zijn vuist waardoor het zaadje tegen zijn kop knalde.
'Eerder je vuist heffen.' Zei ik en Bulbasaur schoot weer een zaadje af.Monferno was optijd met zijn vuist maar miste totaal.
'Goed optijd,maar je moet wel richten.' Zei ik.Het volgende zaadje miste Monferno ook,en die daarna ook,alle zaadjes miste hij.
'Stop even,Bulbasaur.' Zei ik en liep naar Monferno.
'Sluit je ogen.' Zei ik.Monferno twijfelde maar deed het wel.
'Ga maar verder.' Zei ik tegen Bulbasaur.Het zaadje ging op Monferno af.
'Nu!' Riep ik maar Monferno miste.Dat scheelde niet veel.Het volgende zaadje ging op hem af.
'Nu1' Riep ik weer.Weer net niet.
'Monferno,nu zeg ik niets meer.Je bent er bijna.Probeer te luisteren.' Zei ik.Ik hield mijn adem in toen het zaadje op hem af vloog.Monferno stond geconcentreerd met zijn ogen dicht.Zijn vuist begon op te lichten en hij haalde uit.Zijn vuist raakte het zaadje en kaatste af.
'Jaaa!' Riep ik blij en liep naar Monferno toe.
'Nog één laatste keer.Probeer het zaadje te breken en niet af te kaatsen.' Zei ik.Monferno knikte.Het zaadje en zijn vuist botste.Het zaadje brak en viel verpulverd op de grond.Ik omhelsde Monferno.
'Ik ben trots op je,Monferno.Je hebt het super gedaan.' Zei ik.Monferno keek blij.Trots op zichzelf dat hij mach punch had geleerd.Na het avondeten liep Monferno en stukje tussen de bomen.We hoorden een oorverdovend geluid.Ik draaide me vliegensvlug om.Ik zag dat er een boom omviel precies waar Monferno liep.Monferno kon niet meer optijd wegkomen.
'Monferno!' Schreeuwde ik maar het was te laat en de boom krakend op de grond.Ik en Bulbasaur rende er naar toe.
'Monferno?' Riep ik maar kreeg gen reactie.Ik probeerde de boom om te rollen.Bulbasaur hielp me met vine whip.Na een tijdje rolde de boom om.Maar het enigste wat we zagen was een gat in de grond.
'Wat is?' Vroeg ik verbaast.Naast het gat bolde de aarde op en het hooft van Monferno kwam tevoorschijn.Blijkbaar had hij net op tijd een gat gegraven.
Ik voelde me afgezet.
'Wij hebben de hele dag gedaan om jou mach punch te leren.En jij leert in 1 seconde de aanval dig?' Vroeg ik.Monferno grijnsde breed.Ik zuchtte lachend.
'Kom eruit en ga slapen.Morgen moet je fris zijn voor je gevecht.' Zei ik.

Dit zijn dus nu de aanvallen die Monferno kent
-ember
-fury swipes
-mach punch
-dig

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen