Spongebob en Patrick zijn op zoek naar de apen.

"Hé," riep Spongbob. "Wat is er?", vroeg Patrick. "Ik zie volgens mij een banaan!" "Nee, toch?", zei Patrick, "Dat is vast alleen maar een gepureerde pinda!" "Hoe kom je daar nou bij, Patrick?" "Ik zeg ook maar wat!", zei Patrick. Maar het was inderdaad een gepureerde pinda...
"Nee maar! Het is echt een pureerde pinda!", zei Spongebob. "Ik zei het toch?", zei Patrick. Na een uur zoeken hadden ze nog steeds niks gevonden, behalve dan die gepureerde pinda...
"Wat nou als iemand de apen opgegeten heeft?", vroeg Spongebob.
"???", zei Patrick. Hij wist het niet. Maar algauw kwamen ze bij een groot gebouw. "Zullen we daar gaan kijken?", vroeg Spongebob.
"Ja, goed.", zei Patrick. "WTF???" "Tja," "Hier liggen nog meer gepureerde pinda's!" "Misschien heeft het er toch mee te maken!"
Voor de zekerheid namen ze de pinda's maar mee.
Toen kwamen ze bij een oude peer. Hij zei: "He, wat is dat nou? Gepureerde pinda's? Geef eens, misschien kan ik kijken of daar een bananen pinda tussen zit!" En ja hoor er zat één bananen pinda bij.
"banaan-kracht 94" mompelde hij. "Wat is dat "banaan-kracht 94"??", vroeg Patrick. "Nou, ik denk dat hij bedoeld dat het een soort magneet is voor bananen!", zei Spongebob. "Bijna, " antwoorde de peer. "Het lokt apen -" "Wauw! dan kunnen we heel makkelijk de apen lokken!" "Ik was nog niet uitgepraat! Dat apen lokken gaat niet zomaar! Er was maar één iemand die dat kon, en dat was -" "IK!", riep Spongebob "HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA!" "- IK WAS NOG NIET UITGEPRAAT!!" "Dat is wel duidelijk genoeg hoor,", zei Patrick. "Nou goed, er was maar één iemand die dat dus kon en dat was -" "die wat kon??", riep Spongebob. "Die de apen kon lokken! Zo, dat was we-" "Oja, dat! HAHAHAHAHAAHAHAHAHHHAAAAHAHHAHHAAHH-"
"STOP!!!! IS HET NOU NOG NIET STIL???!! ALS JULLIE MIJ NIET UIT LATEN PRATEN, DAN ZEG IK WEL NIKS MEER!" "Oké oké oké, ik hou mijn mond al!(zip)", zei Spongebob. "Hehe... De enige die dat dus kon was -
zijn jullie stil?? ja? gelukkig - was, Harry -Snotter- P-" "Harry Snotter?", zei Patrick. "Nee, Harry Potter!", zei de peer. "O natuurlijk!", zei Spongebob. "Maar wacht eens, was dat niet die ene die de apen heeft weggesmeten??" "He, ja! Erachter aan!!!", zei Patrick.

Reageer (1)

  • LeaFlammae

    Lolololol ik lach me dood hier xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen