Foto bij 013| Paul Lahote

Paul Lahote

Ik zuchtte even voor ze verdween en stond toen op. Geen Kans. Geen Kans, schoot er de hele tijd door mijn hoofd. Ik wist dat de grommen van Seth en Jake waren want hun moesten wachtlopen. Eikels. Toen ik rechtopstond werd ik opgeschrikt door wolvengehuil. Er is iets mis. Mijn ogen verwijdden toen ik bedacht wat het kon zijn. Audrey, dacht ik verslagen. Ik rende op volle snelheid naar de bosjes waarin ze verdween en ik voelde de stekende pijn van mijn huid die scheurde en een vacht liet veschijnen. Ik lande op vier poten en schudde mijn kop even met een grom. 'What's wrong?' vroeg ik meteen in paniek. 'Die rooie heeft Audrey' zei Seth bang en liet me het beeld zien van die rooie bloedzuiger die Audrey vasthad. Jake, Seth en ik begonnen meteen te grommen toen ze Aubrey nek naar haar mond bracht. Ze begon te lachen toen ze al onze reacties zag. Ze bekeek haar gezicht eens even en keurde het met een keurende blik. 'Een popje' zei ze en trok Audrey aan haar nek mee terwijl ze achteruit liep. Richting de grens. De Cullens kwamen ook aangerend maar stopten voor de grens. De rooie stond recht op de grens en grijnsde naar beide kanten. 'Ik denk dat ik gewonnen heb, niet?' vroeg ze grijnzend en liet Audrey slap op de grond vallen. Ik begon te janken terwijl ik zag hoe ze op de grond belandde. We bleven staan zoals we stonden want we wisten niet wat te doen. Ik zag Audrey's oogleden trillen. Ze opende met een pijnlijk gezicht haar ogen en hief haar hoofd op. Ze kreunde even pijnlijk en haar hand ging naar haar achterhoofd. Toen ze haar hand van haar achterhoofd haalde zag ze dat haar hand onder het bloed zat. Maar wat me nog meer verbaasde was de manier hoe ze keek naar het bloed. Hongerig. 'That's impossible' zei de leider van de Cullenclan en keek glunderend naar Audrey. Waar heeft hij het over?

Kort i know maar ik schrijf verder en morgen krijgen jullie het vervolg maar dan in Audrey's point of view want met Paul kon ik niet echt verder s: Someone ever heard of Charlie St. Cloud? ;d Ik heb er inspiratie ven gekregen om een verhaal erover te maken met the wolfpack xp
Hier een voorproefje ;
Mary St. Cloud




'The More I'm In Your World, The Less I Can Be In His'


*Neem Abbo ik waarschuw niet!
*Soundtrack

Reageer (2)

  • swiftkill

    (H)

    1 decennium geleden
  • Poedie9000

    Nice, schrijft snel verder plz! Voor inspi kun je wel bij mij (en waarschijnlijk ook en heleboel andere trouwe fanse) terecht!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen