nr°11
Fer
Cesc
Serg
Cris

Somewhere Over The Rainbow
[Cristiano]
Yes ik ga Ruby vanavond terug zien, wel samen met Fernando maar ik ga haar terug zien. Oké ik klink als een verliefde tiener, nu al? Dat kan toch niet? Of wel? Zou ze het wel goed vinden? Omg ik zit tegen mijzelf te praten over haar, maar ik weet niet eens of ze wel voelt voor mij wat ik voor haar voel. Oké ik ben dus verliefd na noch geen dag, ik hoor het mama al zeggen “Weer verliefd? Wie is het nu weer? Weer zo’n dom model met opgespoten borsten? Of is het deze keer iemand fatsoenlijk?”
Ik weet nog goed wat ze zei toen ik het uitmaakte met Nereida. “Ik ben blij dat we daar vanaf zijn.” Misschien heeft ze het meer voor Ruby, ik hoop van wel. Maar iets zegt me dat zij en Cesc meer dan vrienden zijn :(. Pff waarom moeten alle knappe, lieve, van voetbal houdende meisjes altijd bezet zijn?

[Ruby]
‘Fer?’
‘Ja, wat is er?’
‘Wat gaan we doen vanavond, want ik heb geen zin hier heel de tijd in die stomme kamer te zitten.’
‘Wel euh we gaan eigenlijk wel iets doen ja…’
‘Vertel Torres, die toon staat me niet aan.’
‘Euhm ja je weet wel Cristiano hé?’
‘Jaa…’
‘Wel hij heeft gevraagd of we vanavond mee naar de match gaan en ja…’
‘En jij hebt ja gezegd zonder te vragen of ik het goed vind hé?’
‘:S Ja vind je het erg?’
‘Neuh.’
‘Oké :D’
Ik zie Cristiano weer ik zie Cristiano weer. Omg hoor mij hier nu bezig ik ken die gast alleen van de boekjes, van de tv en nog geen dag. En ik ben kei blij om hem vanavond terug te zien, zo mag ik niet reageren ik bedoel ik heb Cesc en ik ben gelukkig met hem. Toch? Of niet? Omg deze week doet echt niet goed aan mijn relatie, we zijn nog maar een dag weg en ik begin al te twijfelen over Cesc en mij. Dit kan niet veel goed betekenen.
Was ik maar thuis dan zou dit niet gebeuren en ik kan er met Fer niet over praten. Cesc is 1 van zijn beste vrienden en met Falora zou ik er ook niet over kunnen praten. Ik kan er het gewoon met niemand over hebben. :S
‘Ruby? Rubyyy!!!’
‘Huh wat?’
‘Waar was jij met je gedachten?’
‘Bij Cesc…’
‘Ow oké maar we moeten gaan.’
‘Oké ik kom.’

Reageer (3)

  • Impossible

    snel Verder!!!! ^^ xD

    1 decennium geleden
  • Impossible

    snel Verder!!!! ^^ xD

    1 decennium geleden
  • Instinct

    Op naar de volgende !

    Torres die toon staat me niet aan xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen