De volgende dag...

~Naomi POV~

Ik werd wakker. Dat was mmaar goed ook, want ik had een nachtmerrie. Ik stond op een podium voor mijn eerste concert. Ik had nog maar een woord gezongen toen iedereen begon met uitlachen. Tussen de mensen stonden ook Gabriëla, Kendall, Carlos en JAmes. Helemaal vooraan stond Camille in een bruidsjurk en daarnaast Logan in een pak. Zij lachten nog het hardst.

Ik keek op mijn wekker. Het was half 7. Veel te vroeg dus. Ik draaide me om en viel weer in slaap. Toen ik weer wakker was, was het half 8. Ik wist dat ik toch niet meer kon slapen, dus ging ik uit bed. Ik hoefde pas om half 11 bij de studio te zijn, dus ik had nog genoeg tijd. Ik stapte onder de douche en terwijl het warme water me wakker maakte, dacht ik na over mijn droom. Zouden mensen me echt uitlachen als ik mijn eerste concert gaf? De jongens en Gabriëla in ieder geval niet. En Camille...?? Waarschijnlijk wel. Stomme trut! Ik stapte onder de douche vandaan en droogde me af.

Toen ik aangekleed was, besloot ik dat ik lekker uitgebreid ging ontbijten. Ik sneed een tomaat, klutste wat eieren en sneed was plakken kaas. Terwijl ik de eieren, tomaat en kaas aan het roeren was in de pan, deed ik 2 sneedjes brood in het broodrooster. Het rook als snel heel erg lekker en mijn maag begon onmiddelijk te rommelen van de honger.Toen alles klaar was, deed ik de eieren op de broodjes en ik begon gelijk te eten. Iets te snel, want het was superheet. Ik brandde mijn tong, maar dat boeide me niet. Ik liet het was afkoelen en at mijn ontbijt. Heerlikjk! Na het eten dronk ik een kop thee. Ik besloot om met een boek bij het zwembad te gaan liggen. Ik hield heel erg van lezen en ik hoopte maar dat er een bieb in de buurt was, want ik had niet al mijn boeken mee kunnen nemen. Ik pakte mijn boek en liep naar het zwembad toe. Onderweg kwam ik drie meiden tegen. Ze liepen met z'n drieën naast elkaar en keken heel arrogant. Niet mijn types.

Ik ging in een ligstoel bij het zwembad liggen en begon te lezen. Ik las "I'm Number Four". Het was een superleuk boek. Ik had de filmversie gekocht, dus er stonden allemaal foto's in. Alex Pettyfer, die de hoofdrol speelt in de film, stond er 5 keer in. "Hij is echt knap!" dacht ik. "Hem wil ik weleens ontmoeten." Toen bedacht ik me dat hij een Brit was en in Londen woonde, dus ik zou hem hier in LA dus niet zo snel ontmoeten.JAmmer. MAar in LA zaten genoeg leuke jongens. Mijn gedachtes dwaalden gelijk af naar Logan. Ik was benieuwd hoe het met hem en Camille zou aflopen. Stiekem hoopte ik dat het uit zou gaan, maar aan de andere kant vond ik dat sneu voor Logan als dat zou gebeuren. Maarja...

Ik was verdiept in mijn verhaal toen die drie arrogante meiden naar mij toe kwamen. "Wij zijn de Jennifers." zeiden ze tegelijk. "Oh"zei ik ongeïntreseerd en ik las weer verder. Het boeide me eigenlijk niet wie ze waren. "Jij ben toch Naomi?" vroeg de 'Jennifer' met het blonde haar. "JA hoezo?" zei ik. "Jij probeert toch Logan van Camille af te pakken?" "nee hoor, dat denkt ze alleen maar, dat is niet zo." zei ik. "Gingen ze maar weg"dacht ik. "Nou Camille zij van wel, spaghettikop!" en ze lachtten gemeen. De tranen sprongen in mn ogen. Dus Camille had alles verteld in de hoop dat ZIJ me maar zouden wegjagen?. BITCH!! "Jullie zijn zeker hele goede vriendinnen van Camille,want jullie denken ook dat jullie alles zijn. Maar ik zal een wat zeggen: Jullie kunnen het misschien heel ver schoppen, omdat jullie zo arrogant zijn, maar jullie zullen niet veel vrienden hebben. En zonder echte vrienden kom je nergens! Dus eigenlijik zijn jullie Wannabe's!" zei ik fel en ik liep naar de lobby. De Jennifers staarden me verbaast na.

~Ok weer een hoofdstuk. Ik heb er nog een kunnen typen omdat mijn moeder ziek is, dus we bleven nog een dag thuis. Dat van "I'm number four is echt waar. Ik heb het boek laatst gekocht en ik moest dat ff kwijt, dus zette ik het maar in mn verhaalxD~

Reageer (5)

  • LouisCarrots

    Go Camille xD
    Camille en logan (H)
    Naomi nie cool bezig (huil)

    1 decennium geleden
  • Lucid

    Stomme Jennifers :X
    Naomi verdient Logan!
    Camille moet oprotten (A)
    Snel Verder!
    xxx

    1 decennium geleden
  • LiLiDuckface

    hou van deze story wanneer komt de volgende?

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    ik lach je nooit uit !!
    Enne , de Jennifers zijn gewoon trutjes =)
    Niets van aantrekken .

    1 decennium geleden
  • JayDick

    meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr:9~:9~:9~:9~:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen