speciaal omdat touchmyheart ernaar vroeg :D

xxx.

It's Just Another Terbulence
[Falora]
Nadat ik Sergio bij Sarina heb achtergelaten en op een bankje ben gaan zitten, kijk ik hem grijnzend aan.
Ja dit kan nog wel iets worden en ze is knap dat zag ik meteen aan Serg’s gezicht. Ik ben gewoon goed, nu is mijn broertje niet meer alleen.
Oké het is wel nog niet zover maar dat komt wel. Ik ben er zeker van. Ik neem mijn gsm en sms het blijde nieuws naar Ruby.
Na de les zie ik Sergio nog even praten met die Sarina en als ik goed kan zien geeft ze haar nummer.
Als hij naar mij toeloopt moet hij moeite doen om niet te huppelen en ik kijk hem glimlachend aan, wat wil je het is zo lang geleden dat hij nog zo blij was.
Nu staat hij voor me neemt me op en draait me in het rond. ‘Jullie komen blijkbaar goed overeen? :D’ ‘En noch geen klein beetje, ooh Falora echt 1000x dank u.’ ‘Het is graag gedaan, maar gaan we naar huis of wilt ge u eerst inschrijven voor een cursus?’ ‘Ja, is goed en dan kunne we naar de videotheek gaan. Dan kunnen we een film zien met Cesc, of zo?’ ‘Oké maar maak dan maar dat je aan die balie staat, of ik ben weg met de auto en dan kom je maar te voet naar huis. :P Je weet dat dit niet mijn ding is.’
‘Weet ik en daarom nog een keer bedankt.’ We gaan weer naar de balie en nu staat er een vrouw. ‘Kan ik iets voor jullie doen?’ vraagt ze vriendelijk. ‘Euh ja ik zou me graag inschrijven voor een danscursus als dat mogelijk is.’ ‘U heeft geluk meneer er is nog 1 plaats vrij, onder welke naam mag ik het zetten?’ ‘Garcia.’ De vrouw vult een heel blad in en geeft het aan Sergio.
‘Als u hier even wil tekenen.’ Sergio tekent op de plaats waar het hoort en vanaf nu kan hij iedere week de les komen volgen. ‘De overschrijving wordt wel opgestuurd hoor meneer, u kan gaan.’ Zegt ze vriendelijk en ze geeft ons een glimlach.

Reageer (8)

  • FollowDreams

    snel verder
    x

    1 decennium geleden
  • xBrittBby

    Hhe ,, Dnkj x)
    Keb die quizz gemist! xp
    Verderr.x

    1 decennium geleden
  • Instinct

    Dat is wel een héél sexy foto, vind je niet ;P ?
    x

    1 decennium geleden
  • Instinct

    Nu mag het wel wat sneller gaan, hé ;P Ik wil gewoon nog een deeltje lezen :X
    snel verder want het is super!
    loveyou x

    1 decennium geleden
  • Dreamability

    Super!

    snel verder gaan,

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen