Foto bij • I can't breathe, my body's shaking.

Ik heb besloten deze titel gewoon te houden, want het was niet mijn bedoeling om haar titel te 'stelen' en ik heb haar verhaal gelezen en het lijkt totaal niet op elkaar qua verhaallijn.

En als jullie mijn verhaal leuk vinden moeten jullie zeker de 2 Gaskarth verhalen van Petra (Moiety) gaan lezen, want die zijn echt geweldig!

Ik stond als aan de grond genageld, mijn hart leek overuren te maken en even kruisten onze blikken elkaar. Ik forceerde een klein glimlachje en herstelde me toen snel weer. 'Hallo, ik ben mevrouw Smith. Jij bent vast Whitney Jones?' Ze glimlachte naar me en ik knikte. 'Oké mooizo, ga maar ergens zitten dan beginnen we met de les', zei ze vriendelijk tegen me. Ik glimlachte naar de vrouw en ging stilletjes ergens in het midden van het lokaal zitten.
''For you and I are past our dancing days.'' Jij en ik zijn te oud om te dansen. 'Wat bedoelde Capulet met deze zin?' Vragend keek mevrouw Smith de klas in. Ik zuchtte en werd weer meegezogen in mijn eigen Romeo en Julliet.

'For you and I are past our dancing days.' 'Romeo en Juliet?' suggereerde ik. Alex knikte. 'Maar wij zitten niet in Romeo en Juliet, Alex, wij zijn nooit te oud om te dansen of andere uitbundige dingen te doen, we zijn jong en moeten genieten van het leven, we moeten ons misdragen en alles doen wat we kunnen doen', antwoorde ik. 'Dus mag ik deze dans van u?' Alex stond op en samen begonnen we aan een dans die eindeloos leek te duren.

Eigenlijk was het maar raar dat ik telkens terug dacht aan die zomer. Aan Alex. Want nu was hij zo dichtbij, de jongen naar wie ik de rest van de zomer had verlangt. Zou Alex nu ook aan mij denken? Voorzichtig draaide ik me om en keek ik naar Alex, die vrolijk met één van zijn vrienden aan het praten was. 'Alexander ik zou het fijn vinden als jij ook even op zou letten! Weet jij wat Capulet met de zin ''For you and I are past our dancing days'' bedoelde?' Alex haalde zijn schouders op. 'Ik heb werkelijk geen idee' Ik voelde me bedonderd door Alex, had hij gewoon dingen tegen me gezegt waarvan hij de betekenis niet wist of was het gewoon stoer doen tegenover zijn vrienden? Het zal het eerste wel geweest zijn, alle jongen waren namelijk zo dom als het achterste van een ezel. Maar ik was nog dommer, want ik trapte er elke keer weer in. 'Whitney weet jij toevallig wat Capulet bedoelde?' Vroeg mevrouw Smith me hoopvol. Ik knikte en wierp Alex een vuile blik toe. 'Capulet bedoelde dat ze zich niet gek moesten gedragen, omdat ze te oud waren voor zulke activiteiten'

'Godverdomme, kijk toch eens uit je doppen', bijt ik de persoon die zojuist tegen me op gelopen is toe. 'Ha, Whit ben je nu alweer toe aan vakantie? Zuurpruimpje'

Reageer (4)

  • ZACK

    Alex is dom ja, en stom! Hier in dit verhaal toch. Zack zou noooooit zo zijn hoor! :Y)

    1 decennium geleden
  • Ragnarok

    ZOMAAR PROMOOT JE MIJNE NIET, JE HAAT ME RENÉE (huil)(huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • Shibuya

    Het is lang geleden dat ik nog een verhaal gelezen heb, maar deze spreek me heel erg aan.
    Mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • Suiren

    Ahw, wat een leuk hoofdstukje _O_ ik vraag me af wat er allemaal gaat gebeuren, :3
    EN WAT BEN JIJ FUCKING LIEF, dat je dat in je dingetje heb gezegt -ik hou van je <3-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen