Foto bij I feel pain! But its not mine pain!

Veel intresants op tv is er niet! Ik staar wat voor me uit.. `Tom!´ Ik voel een duw tegen m'n arm, en ik kijk op `Huh?!´ `Man, je keek me maar raar aan!´ Ik kijk Bill aan, en veronderschuldig me!

Ik kijk m'n broertje aan, die me nog steeds blijft aanstaren ‘Nu ben jij diegene die me raar aankijkt!’ Bill knipperd met zijn ogen ‘Hu?’ Ik schud m'n hoofd ‘Never mind.’ Bill haald zijn schouders op, en staat recht. Ik volg zijn voorbeeld nauwkeurig, en zet de tv uit. Al zuchtend loop ik de keuken binnen, Ik pak een flesje cola, en nip er wat van.

-Onbekende-
Al gillend loop ik door. Nee hij mag me niet pakken! Nu niet, morgen niet, nooit niet. Ik gil harder als ik op de grond val. Ik kruip door, en verstop me achter een boom. Ik hou m'n adem in. Ik hoor gehijg van hem. Ik kijk beter uit. Ik sta voorzichtig op, en loop verder achteruit. Een tak onder m'n voet begeef het, en hij kijkt me aan. ‘Nu kan je echt niet meer weg!’ Ik schud m'n hoofd. En ween harder dan daarnet. Mijn bloedeigen vader, gaat me hier terplekken vermoorden! Hij komt dichter, en ik val over een boomstam. Hij komt op me zitten, en boven zijn gezicht zie ik een mes hangen. Die mes komt terug in mijn buik. Ik krijs alles uit me.

-Tom-
Al roepent laat ik het flesje cola uit m'n handen vallen, en verplaats ik m'n hand naar mijn buik. helse steek ging er door me heen. Damn! Ik kijk naar m'n hand, en m'n hand in bebloed. Ik trek m'n tshirt op, en zie geen enkel snee. Weird. Ik krimp nog ineen, als ik nog een steek voel. ‘BILLL, AAAAAAAH’ Ik zak door m'n knieen, en laat me vallen. Ik hoor de deur dichtklappen, en ik zie Bills voeten. ‘Bill, hier!’ zeg ik zwak. Weer voel ik een steek. ‘AAHH’ ik verplaats me naar m'n rug. ‘Tom, OMG!’ Hij loopt naar me toe, en laat zich bij mij vallen. Plots voel ik geen pijn meer, niks! ‘Alles goed?’ ‘I don't know’ ‘Wat was er nu? en waarom bloed je?’ Ik kijk Bill aan. ‘Ik voelde helse steken, pijn, verdriet.. Maar het was mijn pijn niet!’ Bill kijk me aan, en kijkt naar m'n bebloed tshirt

Reageer (3)

  • KickkAss

    Damn hoe goed geschreven :)

    x

    1 decennium geleden
  • Confession

    ö
    Snel verder gaan xx

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Tom heeft een coowle gave! ^^
    snel verder
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen