Foto bij 15.0

Audrey pov

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Zomerr

    Bahbah! geen leuke wending:'(

    1 decennium geleden
  • UnderTheSea

    De grote tieneridool Jayden James is overleden.
    Donderdag 18 augustus, LA-gevangenis
    Hij is overleden tijdens een "ongeluk" op vierentwintig jarige leeftijd. Jullie speciale verslaggeefster was gelijk ter plaatse en constateerde het volgende:
    Het was op de plek des onheils een gigantische chaos. Audrey Masen was volledig in paniek, ze heeft het voor haar neus zien gebeuren. Dit was haar verklaring tegen uw speciale verslaggeefster: 'Je bent gestoord! Waarom deed je dat nou? Jayden... Jayden...' Zoals u al merkt, was Audrey volledig in shock.
    De politie heeft uw speciale verslaggeefster aangehouden op verdenking van moord. (Dat verdenking kunnen ze wel weglaten.) Mijn simpele verklaring waarom ik het gedaan heb is dit: 'Hij stond in de weg om Audrey en Paul gelukkig met elkaar te laten worden, dus moest ik hem maar opruimen, als niemand anders het doet.' Het moordwapen was een paarse vlammenwerper.
    Iedereen wacht nu het proces af. De enige die waarschijnlijk wel tevreden zal zijn met dit nieuws is Paul Lahote. Ik zou zeggen: 'Paul, ga ervoor.'
    Door SecretRose, uw speciale verslaggeefster

    1 decennium geleden
  • JayDick

    bah ik wil gewoon wedden dat Paul lekkerder is XD

    1 decennium geleden
  • xEliza

    super ! snel verder ! Audrey en Paul moeten terug bij elkaaaar :o x

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Snel Verder <3

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen