I can't safe you from myself.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Seamair

    snel verduuuuuuurr~(flower)!!!!
    Grrr anders kom ik je stalken vanacht muwhahaha(6')
    wist je dat dat eigenlijk best wel verkeerd klonk?-.-

    1 decennium geleden
  • Hemsworth

    Lol selena is zwanger.

    1 decennium geleden
  • SWAGGERx

    omb, ze zijn zo schattig samen snel verder !!

    1 decennium geleden
  • dreambig

    --

    okee ik denk gewoon dat justin op tour moet ofzo... & dat ze dan ofzo niet mee kan & dan boem bam beam, ralatieproblemen, &dat wil justin niet, dus durft die het niet te zeggen enzoo, haha :$ dat is mijn ideee! maaaaar ik hou zoveel van jou storie en ik hoop dat er nog laaaaaaaaaang geen einde aan komt.. :$ want dan gaa ik dit verhaal echt missen & ik verveel me dood eah, we zouden eigenlijk voetbalwedstrijd hebben maar toen ging het pats boem onweren en regen en die shit dusjaa kon het niet door gaan, ): echt jammer vond ik dat want was 1e wedstrijd enzooo maarja, ik vind wel dat ik een lange reactie schrijf. nou weer back to the story; je schrijft ECHT heel goed serieus ik denk dr wel is over een story te beginnen maar ik weet dat ik nooit echt zo mooi kan schrijven, tzit niet in me ofzo roflol haha :$ maar dit verhaal vind ik gwn zo leuk om te lezen omdat het tenminste ook orgineel is, iedereen doet gwn altijd zo een liefde en/of haatstorie.. jaa in die van jou is ook liefde maar toch is het anders. okee ik hoooooop dat als ik nu '' vernieuw de pagina '' doe er een hoofdstukje staat, maar ik denk het niet ): . ik gaa zo stoppen want ik heb niets meer te lullen, maar k hoop dat ze happy worden samen & 1 ding wat ik ECHT hoop is dat ruby (toch?!) weer aardig word ofzo, niet pats boem ineens maar stel je gaat nog lang door met deze story dan gwn langzaam snapje dat ze toch een bff heeft :$.

    okee iloveyou story dus, & sneeel verder!

    1 decennium geleden
  • Player

    @hiitsfeb

    AAAAAAAAAAAAAAH BEN JE GEK? lol, ze mag niet doodgaan. Oké, het is wel een mooi einde maar toch ja voelt het niet goed.



    Wauw, meid. Dit is echt facking prachtig geschreven. Jij bent echt een geweldige talentvolle schrijfster. Je teksten raken me echt, je moet er later echt iets mee gaan doen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen