'Look after you' cover by Louis Tomlinson (Gevonden dankzij Hazzaa)

“Winter time in London are you making plans. Are you still rocking converse with your old Raybans” het deuntje van ‘Thinking of me’ van Olly Murs verstoorde de stilte die in de kamer hing.
      “Met Olivia” haar stem klonk opgewekt toen ze opnam.
      “Little Olive!” Louis’ stem klonk, net zoals anders, heel erg vrolijk. ‘Little Olive’ was een bijnaam die ze van Louis gekregen had, ze had altijd een hekel aan die naam gehad. Maar toch kon ze niets anders doen dan spontaan glimlachen bij het horen van de naam.
      “Hey Louis, hoe gaat het?”
      “Goed, goed. Ik heb een vraagje voor je. Ben jij heel toevallig thuis? Ik bedoel bij ons thuis”
      “Ja, waarom?”
      “Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om eventjes de deur open te doen” verbaasd stond Olivia recht en wandelde naar de deur, die ze met een simpele draai opende. Voor haar neus stond Louis, zijn gsm tegen zijn oor gedrukt en zijn andere hand om zijn lichaam heen geslagen om warm te krijgen.
      “Wat doe jij nu nog buiten! Gek, zo word je nog ziek” snel trok ze hem naar binnen en sloot de deur achter hem. “Moet je een tas warme chocolademelk hebben?” zodra Olivia zag dat Louis geknikt had snelde ze naar de keuken om een tas warme chocolademelk te maken. “Hoe komt het dat je nu al terug thuis bent?” ze zette de tas op een van de bijzettafeltjes en kroop weer in de zetel.
      “Ben je niet blij dat ik terug ben?”
      “Natuurlijk wel, wat dacht je dan? Ik dacht gewoon dat het nog even zou duren voor ik je terug zou zien.”
      “We hebben zeg maar een weekje vakantie” hij nam een slok van de chocolademelk en keek Olivia vervolgens recht in haar ogen aan. “Ik heb je gemist” een glimlach vormde zich rond haar lippen zodra hij de woorden uitgesproken had.
      “Ik jou ook” glimlachend keek ze hem aan. “Welke steden hebben jullie allemaal bezocht?” ze draaide een beetje zodat ze confortabel zat om naar Louis’ verhaal te lozen. Deze laatste begon druk te vertellen over Manchester, Londen en nog andere verschillende steden. Hij vertelde vertelde grappige verhalen die hij en de jongens mee gemaakt hadden. Vanzelf werd Olivia’s glimlach daardoor nog groter.
      “En we hebben met Pokémons gespeelt en dan bedoel ik niet van die kleintjes op je gameboy. Nee, echte grote” met een grote glimlach sloot hij zijn verhaal af.
      “Echte grote? Louis Pokémons bestaan niet” hij schudde zijn hoofd.
      “Dat bedoel ik ook niet” hij zuchte. “Ik bedoel dat er mensen in pakken zaten, zodat ze tot leven kwamen”
      “Arme mensen” mompelde Olivia. Louis kennende hadden die mensen, in de Pokémon pakken, veel zweet verloren. Louis vond het namelijk geweldig om mensen in zo’n pakken achterna te lopen.
      “Rustig, ze hebben het overleeft hoor. Wat denk jij wel niet allemaal van mij?” hij trok zijn wenkrbauw op om zijn vraag ondersteuning te geven.
      “Wil je dat wel weten?” vroeg ze lachend waarop Louis, met een glimlach, zijn hoofd schudde. Ze waren blij dat ze weer bij elkaar waren. Ze hadden elkaar echt gemist.
In de volgende uren gebeurde er niet veel, Louis maakt een pizza klaar en ze keken samen naar een film.
      “Ik denk dat ik ga slapen” voorzichtig stond Olivia recht en rekte ze zich uit. “Slaapwel Louis” net voordat ze de deur uit wandelde zei Louis nog iets wat ze niet verstond. “Wat zeg je?”
      “Ik zei dat we morgen waarschijnlijk bezoek krijgen”
      “Welk bezoek?” verbaasd trok Olivia haar wenkbrauw op. Waarom zei Louis dit nu pas.
      “Een paar vrienden van me” mompelde Louis.
      “En dat zijn?” een korte zucht verliet haar lippen. Niet omdat ze het erg vond, maar er was geen eten meer in huis. En aangezien het vrienden van Louis waren betekenden dat dat ze er voor moesten zorgen dat ze veel eten in huis hadden.
      “Harry, Liam, Zayn en Niall” hij keek haar hoopvol aan. Want als zij het niet zag zitten dan was het geen goed idee dat de jongens af kwamen. “Ze willen je graag ontmoeten” probeerde hij waardoor Olivia zuchtte.
      “Natuurlijk mogen ze komen, maar dan moet jij eten gaan kopen”
      “Natuurlijk!” hij sprong recht uit zijn zetel, liep in haar richting en trok haar vervolgens in een stevige omhelzing.
      “Louis, lucht” kon Olivia nog net mompelen. Voorzichtig liet hij haar los, hij wenste haar nog een goedenacht en stuurde haar vervolgens naar boven.



Van wie denken jullie trouwens dat dit een lovestory wordt?
Ps: Ik ben dol op reacties ^^
Pss: Vanaf nu komt er elke zondag en elke woensdag een deeltje op (: Het eerste deel kwam op vrijdag omdat ik hem met de release van de clip WMYB er wou op zetten.
Psss: Ik waarschuw niet (:

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Suppeeerr

    6 jaar geleden
  • Quirinius

    Ik hoop gewoon Louis dat is gewoon schattig omdat ze elkaar al Lang kennen

    Maar dude het is pas maandag T-T kan je niet een uitzondering maken en nu posten???

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Laura, kom op, iedereen weet dat dit een love story wordt. x'D Maar met wie? Ik heb geen idee. Harry? Of toch Louis? Maar ik hoop Zayn^^ Die is het knapst x'D
    En nu niet boos worden, maar: Ik vind dat je nog meer vooruit bent gegaan met je schrijven. Als ik dit verhaal met het verhaal van Paul en Rachel vergelijk, ben je hier alweer veel verder in gegroeid. En dat vind ik echt super knap! Het was al fantastisch mooi, maar nu wordt het alleen nog maar mooier!
    <3

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Stiekem hoop ik dat het een lovestory wordt met maakt me niet uit, zolang het geen Harry is. Want daar zijn de meeste stories over en ik vind de andere leuker (VOORAL NIALL <3 *Hint*) Maar Harry is ook een cuty dus ik blijf het verhaal toch wel lezen no matter what =)

    Enn.... Ik ben het met Hazzaa eens, ze hebben de weken veranderd in 2 dagen, Woensdag, Zondag, Woensdag, Zondag -aa-

    Love It <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    i love it.
    serieus.
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen