Ze knipperde een paar keer met haar ogen om ze aan het zonlicht te laten wennen, natuurlijk was ze weeral haar gordijnen vergeten te sluiten voordat ze in haar bed kroop. Een zucht verliet haar lippen, dit betekende dat ze zou moeten opstaan, zo kon ze onmogelijk verder slapen. Een rilling liep over haar rug heen als haar voeten de koude vloer raakten. Met voorzichtige pasjes wandelde ze richting de badkamer, die ze logischer wijze deelde met Louis aangezien ze maar één badkamertje hadden.
      “Goedemorgen little Olive” Louis stond zijn tanden te poetsen en had enkel een boxershort aan. Niet dat Olivia daar van verschoot, dat had ze al eerder gezien. En om eerlijk te zijn maakte het haar niet uit of Louis nu in een T-shirt en broek rondliep of in zijn boxershort.
      “Goedemorgen” mompelde ze en begon ook haar tanden te poetsen, de rest deed ze wel als hij de badkamer uit zou zijn. Ze waren misschien soulmates maar elkaar naakt zien moest net niet. Zodra Louis de badkamer verliet kleedde ze zich uit en sprong ze onder de douche. De warme stralen zorgden ervoor dat ze wakker werd. Een kwartiertje later stond ze, aangekleed, in de keuken achter de melk te zoeken.
      “Ik denk niet dat je de melk gaat vinden?” Louis stond tegen het aanrecht aangeleund en bekeek zijn beste vriendin met pretoogjes.
      “Heb je alles opgedronken?” beschuldigend stak ze haar wijsvinger naar hem uit.
      “Misschien” zijn mondhoeken trokken omhoog waardoor er een kinderelijke glimlach op zijn gezicht verscheen “Wat ga je doen? Mij op eten?” zijn ogen begonnen ook te schitteren. Hij hield er echt van om haar te treiteren. Olivia mompelde wat maar ging er niet verder op in. Met een kom cornflakes, weliswaar zonder melk, zette ze zich aan de keukentafel neer. Louis trok een vies gezicht, maar zweeg. “Ga je serieus cornflakes zonder melk eten?” ze knikte waardoor hij een zucht slaakte, zijn glimlach was van zijn gezicht verdwenen. “Ik ga maar is naar de winkel, anders hebben we niets in huis als de jongens komen” weer knikte Olivia.
      “Hoe laat komen ze?” haar ogen richtten zich op Louis, die zijn schoenen aan het aantrekken was.
      “Ik denk tegen elf uur, hangt er vanaf dat er file is” was zijn simpele antwoord. Olivia wierp een snelle blik op de klok waardoor ze merkte dat ze dan nog een uurtje had om het huis proper te maken.
      “Breng je ook Ben&Jerry ijs mee?” ze keek hem zo schattig mogelijk aan.
      “Voor jou alles, little Olive. Tot straks” hij drukte een kus op haar voorhoofd en haastte zich dan naar zijn auto.

Na ongeveer een uur had Olivia rap het huis proper gemaakt en was Louis terug met de boodschappen.
      “Ze zijn binnen vijf minuten hier” een glimlach verscheen op zijn gezicht, ook al had hij zijn vrienden eergisteren nog gezien, hij miste ze. Nialls humor, Liams opmerkingen, Zayns danspasjes en de krullen van Harry. Olivia merkte dat de glimlach op Louis’ gezicht met de minuut groter werd, waardoor ook zij moest glimlachen. Louis’ glimlach was erg aanstekelijk, dat hadden al veel mensen ondervonden.
      “Harry!” zodra Louis de bel gehoord had was hij naar de voordeur gelopen en had deze vervolgens open getrokken. Louis storte zich in de armen van zijn beste vriend.
      “Hey Louis” Harry sloeg zijn armen rond Louis’ schouders heen en omhelsde zijn vriend. “Hoe is het?” voorzichtig liet hij Louis los, die de andere jongens direct in een omhelzing trok en zich niets aan trok van Harry’s vraag, en wandelde het huisje binnen.
      “Welkom in la maison Tomlinson – Delgado” je kon duidelijk aan Louis zien dat hij trots was op zijn huis. Niet veel mensen hadden op zijn leeftijd al een eigen huis, natuurlijk moest hij het delen met zijn beste vriendin, maar dan nog.
      “Delgado?” Zayn trok vragend zijn wenkbrauw op.
      “Ja, Delgado. Als in Olivia Delgado. Mijn beste vriendin en huisgenoot” Louis knikte en trok de jongens mee de woonkamer in, waar Olivia op de bank zat. “Dit beste jongens is mijn beste vriendin, Olivia Delgado” met een ruk trok hij haar recht en sloeg zijn arm om haar schouders heen.
      “Dat weten we, we hebben haar toch al is ontmoet. Hey Olivia” Liam boog voor over en drukte een kus op haar wang. “Goed om je weer te zien” een vriendelijke glimlach verscheen rond zijn lippen.
      “Oh ja, dat was ik helemaal vergeten. Seg Harry, probeerde jij haar toen niet te versieren?” Louis moest glimlachen als hij aan die avond terug dacht. Integendeel tot Harry die een grimas op zijn gezicht kreeg en met een klein knikje aangaf dat dat inderdaad zo was.
      “Hoe gaat het met jullie?” Olivia drukte met haar wijsvinger in Louis’ zij waardoor deze een raar sprongetje maakte.
      “Waarom moest je dat nu weer is doen?”
      “Omdat je je vrienden niet moet pesten, kijk naar de kleur op Harry’s wangen” Louis draaide zich om en merkte dat Harry’s wangen een beetje rood geworden waren.
      “Kijk niet zo” Harry wreef met zijn handen over zijn wangen om de kleur weg te krijgen. Waardoor Louis begon te lachen.
      “Laat ze maar doen” Liam sloeg zijn arm om Olivia’s schouders heen en ging samen met haar naar de keuken, gevolgd door Niall en Zayn.
      “Wel cool dat jullie een eigen huis hebben” Zayns ogen gleden de kamer door en eindigde bij de koelkast.
      “Inderdaad, moeten jullie iets drinken?” ze keek van Zayn naar de koelkast en weer terug.
      “Graag”
      “Wat willen jullie drinken?” ze pakte 6 glazen uit de kast en opende de koelkast.
      “Cola is goed” snel schonk ze de cola in en gaf ze de jongens hun glazen.



Hey (:
Ik was heel erg blij toen Hazzaa me een sms stuurde waarin stond dat ik 13 abo's heb! Voor sommige onder jullie klinkt 13 abo's misschien niet veel maar voor mij dus wel (: Dus ik wil even zeggen dat ik van jullie allemaal hou en dat ik jullie ongelofelijk lief vind (:
Ps: Het kan zijn dat ik binnen kort 3 deeltjes per week er op zet, hangt er vanaf hoe het schrijven vlot (:

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    Leuk hoor

    6 jaar geleden
  • aniek1313

    LEUK:D

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Oh, en 13 is een van mijn lievelings getallen dus dat komt wel goed =)

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    OHMAGASH!

    IK WIL 3 HOOFDSTUKJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES <33
    En Niall :Y)
    Ghehe
    Maar die krijg ik er helaas niet bij =(
    Ghehe

    But I Love Your Story <33 =)
    YAY!
    En wees niet geschrokken als ik zondag geen reactie zet, ik ben op Ardennenkamp, BELGIË HERE I COME! BE AWARE <3
    Gheheh
    YAY!
    -Is totaal niet druk ofzeuuwww-

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Aah, ik vind dit zo'n lief verhaal. Je smelt helemaal als je over de chemie leest die Olivia en Louis met elkaar hebben. Zo schattig. En ook zo goed geschreven!
    En gefeliciteerd met je abo's! Ik hoop dat er nog 13 bijkomen!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen