“Misschien een domme vraag, maar hoe kan jij in godsnaam met Louis in één huis wonen?” Olivia glimlachte.
      “Ik snap dat je dat niet begrijpt. Maar ik ben Louis’ rare gewoontes gewent en het voelt gewoon juist”
      “Het voelt juist?” Niall trok zijn wenkbrauw op een keek Olivia raar aan. Wat bedoelde ze met ‘Het voelt gewoon juist?’
      “Ik heb jullie zeker nog niet vertelt dat Olivia in het lot geloofd?” Louis en Harry kwamen de keuken binnen gewandelt en Olivia zette zich op het aanrecht neer zodat de jongens de vijf keukenstoelen in beslag konden nemen.
      “Het lot? Serieus?” Harry grinnikte, wie geloofde er nu in het lot?
      “Ja, het lot. Iemand moet toch al ooit onze levens bepaalt hebben?”
      “Dus je bedoelt dat alles wat we nu op dit moment doen al ooit bepaald is? Dat er iemand vast gelegd heeft dat wij nu cola aan het drinken zijn?” Zayn trok zijn wenkbrauw op en keek haar vragend aan. Olivia knikte.
      “Sorry, daar geloof ik niet in”
      “Dat kan ik begrijpen, iedereen heeft zijn eigen ideeën” ze keek Harry glimlachend aan. Natuurlijk kon ze geloven dat er mensen waren die haar theoriën niet geloofden. Zelfs haar beste vriend geloofde niet in ‘het lot’. En daar kon ze perfect mee leven. “Wat gaan jullie eigenlijk doen vandaag?” rustig nam ze een slok van haar cola voor ze het glas weer neer zette.
      “Euhm, geen idee” Louis krapte aan zijn achterhoofd. “Heb jij soms een idee? De stad heb ik ze al is laten zien, net zoals onze oude school. En de vorige keer dat we hier waren zijn we al gaan bowlen en de bioscoop is maar saai”
      “Waarom blijven jullie dan niet gewoon thuis? Ik heb nog wel wat dingen die jullie graag willen zien” een spontane glimlach verscheen op het gezicht van Olivia toen ze een idee kreeg.
      “Wat voor dingen?” Louis keek zijn beste vriendin wantrouwig aan, die glimlach op haar gezicht voorspelde niet veel goed.
      “Wat oude fotoboeken en filmpjes”
      “Nee, nee, nee”
      “Waarom niet Lou? Wat kunnen we anders doen? Komaan , ik wil wel is in die fotoboeken kijken” een grijns speelde rond de lippen van Harry.
      “Wacht ik zal ze gaan halen” nog voor Louis haar kan tegen houden wandelt Olivia de kamer uit, op zoek naar de boeken.
      “Ik moet zeggen, ze is echt knap. Hoe komt het dat jij haar beste vriend bent?” Zayn kijkt Louis vragend aan.
      “Ik heb werkelijk geen idee, maar ze is niet enkel knap. Ze is het slimste en liefste meisje dat ik ken”
      “Heb je eigenlijk ooit iets gehad met haar?”
      “Nee, het is niet omdat jij geen vrouwelijke vriendinnen hebt die je nog niet gekust hebt dat ik dat niet heb” Louis keek Harry met rollende ogen aan.
      “Oké, daar heb je een punt” Harry grinnikte. “Maar je bent zeker?”
      “Heel zeker Harry, heel zeker”
      “Kan jij eigenlijk wel aan iets anders denken bij meisjes?” Liam keek Harry met opgetrokken wenkbrauwen aan.
      “Nee” Harry glimlachte en nam nog een slok van zijn cola.
      “Ik heb echt medelijden met het meisje dat ooit jouw vrouw wordt” Louis gaf Harry een schouderklop en keek vervolgens naar de deur waar Olivia door kwam.
      “Waarom heb je medelijden met dat meisje?”
      “Omdat ze dan achtervolgt gaat worden door Louis” Harry had eerder zijn mond open gedaan dan Louis. Olivia moest toch niet weten dat hij daar direct bij een meisje aandacht? Hij kon er toch ook niets aan doen, had zijn moeder niet ooit is gezegt dat dat typisch was voor jongens van zijn leeftijd?
      “Hoe bedoel je?” Olivia keek hem raar aan, net zoals de andere jongens die helemaal niets begrepen van wat Harry zei.
      “Wel, het meisje waar ik later mee trouw gaat achtervolgt worden door Louis, wist je niet dat wij twee een bromance hebben?” Harry drukte een kus op Louis wang en keek met een grote glimlach de kamer rond. Niall, die naar Louis’ gezicht aan het kijken was, kon het niet laten om is te grinniken.
      “Oh, ja, dan zou ik ook medelijden met haar hebben” Olivia legde de fotoalbums op de keukentafel en gaf er daar eentje van aan Zayn. “Deze vind ik persoonlijk de beste” Zayn opende het album en moest al grinniken om de eerste foto.



Ik vind jullie echt geweldig (: Ik hou van jullie reacties (: Dus dank jullie wel (: !!

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Leeeeuukkkk

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Ahw, wat zijn ze leuk met z'n allen. Olivia kan prima met de andere jongens opschieten. Wat goed dat Louis de jongens had uitgenodigd! Maar Laura, vertel eens; wie wordt het vriendje van Olivia? Ik heb nog steeds een sterk vermoeden dat Harry het wel eens kan zijn. Of Louis natuurlijk. Maar, dan moet ik natuurlijk weer wachten en lees ik vanzelf wel wie het wordt, of niet?
    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I really love it.
    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    haahah snél verder ;d & damn , I LOVE HARRY THE FLIRT :3 really, xd nu wil ik dat het snel woensdag is ;d & Ik meen het, ik vind dat jij geweldig schrijft,(: i really really really love this story :3
    <3 xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen