“Serieus, Lou? Ik had nooit gedacht dat ik een foto van jou zou vinden in een kleedje” zodra die woorden Zayns mond uit waren kwamen de andere jongens ook kijken.
      “Dat was op Carnaval, de jongens kwamen als meisjes en de meisjes als jongens. Heel origineel, ik weet het” sarcasme droop van Louis’ stem als hij de woorden uit sprak.
      “Ik moet zeggen, je staat goed met een jurk” Niall had pretlichtjes in zijn ogen en bekeek de volgende foto, eentje van Louis en Olivia samen op Carnaval.
      “Dank je, misschien is dat nog is een idee om aan te trekken tijdens onze tour. In plaats van als wortel als meisje” Niall begon weer te grinniken, hij zag het al helemaal voor Louis, als meisje, tijdens een van hun optredens.
      “Wat valt er te lachen?” Liam keek op en bekeek Nialls, lachende, gezicht.
      “Binnenpretje” mompelde deze en concentreerde zich weer op het album. Hij hing met zijn gezicht naast dat van Olivia zodat hij het album goed kon bekijken. Naast Olivia stond Liam en Harry had zich op Zayns schoot gezet zodat ze allemaal goed konden kijken. Op Louis na, die zat aan de andere kant van de tafel en bekeek geamuseerd de gezichten van zijn vrienden.
      “Deze is getrokken aan zee” de jongens en Olivia bekeken een foto waar Louis, die overal verbrand was, met een pijnlijke grimas op stond.
      “Hey, niet lachen, dat deed pijn” Louis keek Zayn, die aan het lachen was, nep – boos aan.
      “Ben jij dat daar?” Liam wees met zijn wijsvinger op een meisje in de achtergrond.
      “Ik weet het niet. Lou, ben ik dat?” Louis stond recht en kwam over Liam heen hangen zodat hij naar de foto kon kijken.
      “Ja, ik herken je bikini”
      “Jij kent mijn bikini’s?” verbaasd kijkt Olivia Louis aan.
      “Ja, niet allemaal natuurlijk maar deze wel, ik heb hem nog voor je verjaardag gekocht. Je was er zot op” Olivia moest glimlachen aan de herinnering. Voor haar 16de verjaardag had Louis een bikini gekocht, het was een grijze bikini geweest met zwarte bollen op. Op zich niet heel speciaal, maar wel als je wist dat Olivia al maanden aan het sparen was om die bikini te kopen.
      “Dat was ik inderdaad”
Zo bleven ze nog een paar uurtjes door de fotoalbums bladeren, Olivia had pizza’s in de oven gestoken en nu zaten ze in de zetel naar een of andere film te kijken. Nou kijken is veel gezegd, de film stond op maar ze waren meer aan het praten dan ze aan het kijken waren.
      “Wat is je lievelings dier?”
      “Een pinquïn”
      “De mijne ook” Niall keek Olivia met een kinderelijke glimlach aan waar ze om moest lachen. Ze moest toe geven, de vrienden van Louis waren vriendelijk en aardig. Harry was zeg maar een beetje de player, maar op een vriendelijke manier. Hij was heel charmant en Olivia kon begrijpen dat er veel meisjes op hem vielen. Zayn was dan weer de sexy buitenlander, een beetje urban maar een schat van een jongen. Liam was de slimste en de volwassenste, alhoewel dat soms niet duidelijk was. En dan had je Niall nog, Niall was een schatje met een goed gevoel voor humor waardoor ze elke keer moest lachen, iets waar zijn accent ook voor zorgde. Zijn Iers accent was geweldig schattig en grappig op hetzelfde moment.
      “Ik denk dat wij maar is moeten vertrekken” zei Liam, nadat hij een blik op de klok geworpen had. “Is het goed dat we Louis morgen tegen tien uur komen ophalen?” Olivia knikte.
      “Ik zal er voor zorgen dat hij klaar staat” ze stond recht en gaf de vier jongens een kus op hun wang voor ze de deur uitwandelde.
      “En? Wat vond je van mijn vrienden?” Louis leunde tegen de deurstijl en zijn ogen waren op Olivia’s gezicht gericht.
      “Ze zijn leuk”
      “Enkel leuk? Ze zijn veel meer dan dat, ze zijn geweldig!”
      “Ze zijn inderdaad geweldig. Ik denk dat je echt geluk hebt dat je met hun in een groep bent geplaatst” Louis knikte.
      “Ik denk dat ik inderdaad veel geluk heb”
      “Ik ga slapen” ze drukte nu ook een kus op Louis’ wang en wou naar boven wandelen. Maar voor ze haar voet nog maar op de eerste trede kon zetten zei Louis iets.
      “En wat vond je van Nialls accent?” een schittering van plezier was in Louis’ ogen te lezen, hij wist dat ze Ierse en Australische accenten geweldig vond.
      “Mooi, net zoals dat van Zayn. Slaapwel Louis” ze besteedde verder geen aandacht aan de opmerking van Louis. Zodra haar hoofd haar hoofdkussen raakten viel ze in een vredige slaap.



Speciaal voor Hazzaa
Oh ja, voor iedereen die weer naar school moet (zoals ik, ik begin donderdag weer) of al weer bezig is. Veel succes (:
Ps: ik HOU van reacties ^^

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Yeeeeeaaaaahhhh

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Niall, ik weet het nu zeker. Het is Niall. En nu niet meer gaan ontkennen, ik weet het zeker. Hoe ze over hem denkt. En dat Louis erna vraagt. Nee Laura, mij hou je niet meer voor de gek.
    (Zondag roep ik vast iets anders, maargoed)
    Ik ben er nu heilig van overtuigd dat het Niall is!

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I love it.
    i want MORE (:
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    I love it :3 ik ben enorm moe en weet echt niet wat te reageren really, I feel bad about this =(
    but you know I L O V E this :3 & wil dat het weer snel zondag is (: sorry volgende keer schrijf ik meer shitt (:
    iloveyou :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen