April - 2011
Olivia’s hakken maakten schelle geluidjes als ze door de gangen van het concertgebouw. ‘Eerst twee keer links en vervolgens drie keer rechts gevolgd door nog twee keer links’ had de mevrouw aan de balie gezegd voor Olivia de gang in wandelde. Hoe groot kon zo’n gebouw wel niet zijn. Ze had nooit begrepen dat Louis verdwaalde in de concertgebouwen, maar nu ze er zelf in rond liep begreep ze het. Een zuchtje ontsnapte tussen haar lippen als ze een deur zag met ‘One Direction’ er op. Voorzichtig klopte ze aan.
      “Ja?” Liam opende deur.
      “Hey, mag ik binnen?” een grijns verscheen rond Liams lippen en hij trok Olivia in een sterke omhelzing, waar ze direct op reageerde door haar armen rond zijn middel te slagen en hem daar dus mee terug te knuffelen. Sinds dat Liam bij Olivia en Louis thuis geweest was, had Olivia veel met hem gesmst en gemaild. “Goed om je terug te zien” ze glimlachte.
      “Hetzelfde” hij liet haar los zodat ze de kamer binnen kon stappen.
      “Little Olive!” Louis vloog rond haar hals. “Ik vind het niet eerlijk dat Liam je eerst mocht knuffelen, ik ben je beste vriend” met een nep – boze blik keek hij Liam aan.
      “Dan had jij de deur maar moeten openen” Olivia snoof de geur van Louis op, het was misschien raar maar deze geur zorgde er voor dat ze kalm werd. “Ik heb je gemist”
      “Ik jou ook” met één arm rond haar schouders geslagen wandelde Louis samen met Oliva naar de andere kant van de kamer. Waar Harry, Zayn en Niall in de zetel zaten. Louis liet Olivia heel even los zodat ze de jongens een kus kon geven voor hij haar terug in zijn armen pakte.
      “Jullie zijn echt zeker dat jullie nooit iets gehad hebben?” herhaalde Harry zijn vraag van een paar maanden geleden.
      “Heel zeker” Louis gooide een kussen recht in Harry’s gezicht en ging dan, samen met Olivia, in een andere zetel zitten.
      “En? Vertel is, hoe is het leven op tour?”
      “Geweldig, serieus als je op het podium komt en iedereen hoort gillen en schreeuwen, dat geef je echt een kick” Zayns ogen glommen.
      “Ik vind het persoonlijk nog het leukste dat de mensen alle teksten kunnen mee zingen, oké het zijn covers maar we zingen ze toch iets anders. Ander tempo en soms andere woorden” Niall knikte als teken dat hij hetzelfde wilde zeggen als Liam.
      “Ik vind het toch ook wel iets hebben dat al die meisjes die borden enz in de lucht steken, snap je wat ik bedoel? Zo met ‘Harry marry me’ op” een grijns stond rond Harry’s lippen.
      “Ik had al verwacht dat je dat geweldig zou vinden”
      “Je moet me niet verkeerd begrijpen, ik ben trouw als ik een vriendin heb hoor. En nee, ik duik niet meteen met een meisje in bed, maar ... ”
      “Maar je bent gewoon een puber jongen” maakte Olivia Harry’s zin af. Harry knikte als teken dat dat exact is wat hij wou zeggen.
      “Jongens, komen jullie de soundcheck doen?” een man, van rond de 30, kwam de kamer binnen gewandelt. “Ik wist niet dat iemands liefje vandaag kwam”
      “Ze is niet iemands liefje” Louis trok Olivia mee in een beschermende knuffel. “Ze is mijn beste vriendin, de jongens zouden het maar is moeten wagen om haar als vriendin te nemen” voorzichtig trok Olivia zich los uit de omhelzing.
      “Olivia Delgado” ze stond op en stak haar hand uit naar de man.
      “Jeremey White” hij nam haar hand aan en schudde deze. “Dus jij bent de bekende, beste vriendin van Louis? We hebben hier al veel over je gehoord” verbaasd draaide Olivia zich om en keek Louis aan.
      “Wat heb jij over mij zitten vertellen?”
      “Oh, hij niet alleen hoor. Ik denk dat je een goede indruk hebt gemaakt op alle jongens hier”
      “Oh, echt?” verbaasd, maar met een glimlach rond haar lippen, keek ze de andere jongens aan. “Dan voel ik me zeer gevleid”
      “Maar jongens, jullie moeten nu echt mee gaan soundchecken. Jij mag ook mee als je wilt”
      “Graag”
Samen met de jongens wandelde Olivia naar de grootste ruimte in het gebouw, het podium en de zaal.
      “Wow” Olivia’s ogen speurden de ruimte af, zo groot!
      “Groot, vind je niet? Stel je eens voor dat jij daar op dat podium staat. Dat is echt de ultieme kick in mijn ogen” Niall keek Olivia met een glimlach aan.
      “Ik zou het toch niet durven, al die mensen die je aan kijken. Ik zou gewoon sterven de zenuwen denk ik”
      “Maar nee” Niall pakte Olivia’s hand vast en trok haar mee richting het podium. Als een echte heer liet hij haar eerst het trapje op stappen en kwam vlak achter haar aan. “Een geweldig zicht, vind je niet?” Olivia knikte, het was werkelijk prachtig.
      “Maar toch zou ik het niet durven doen, ik vind het geweldig dat Louis, en jullie natuurlijk, het wel doen. Het is, zolang ik me kan herinneren, altijd als Louis’ grote wens geweest om op een groot podium te staan en te zingen of mensen te entertainen”
      “En dat is me eindelijk gelukt” Louis sloeg zijn armen rond Olivia heen en legde zijn hoofd op haar schouder. “Dank zij jou is dat me gelukt”
      “Hoe bedoel je dank zij haar?” Zayn keek Louis vragend aan.
      “Olivia heeft me ingeschreven voor X-Factor”
      “Dan zijn we Olivia heel dankbaar, zonder haar hadden we Louis nooit gekent” Zayn wierp Olivia nog een glimlach toe voor ze van het podium wandelde en zich op een van de stoeltjes liet neer zakken zodat ze de jongens kon zien soundchecken.



Ik wil eens iets zien, ik heb 13 abo's. Kan ik dan ook minstens vijf reacties krijgen? Dan krijgen jullie volgende vrijdag een extra deeltje. Jullie hebben tijd tot woensdag om minstens vijf recties te zetten. Of meer natuurlijk ^^ En elke reactie moet van iemand anders komen (: Proberen we het? Het zou me heel blij maken (:

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Whooopppaaa

    6 jaar geleden
  • Quirinius

    BAMBAMBAAMMMMMMMM

    5e reactieee

    nu is iedereen mij heel erg dankbaar (A)(A)(A)

    nee hoor ik heb geen kapsones hahaha,

    anyway snel weer verder <999

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    YAY!
    Ik houuuu van dit verhaal =)
    En dit is al de 4e reactie! Nog maar één te gaan (of meer natuurlijk) mensen!!!
    Kom op! We can Do this <3
    YAY!
    En jah YAY! is mijn lievelingswoordje =]
    YAY!
    Veel Schrijven jij! <3

    1 decennium geleden
  • Unusual

    aaah, maar nu ben ik wel weer in de war. Is het nu Liam of wordt het Niall? Want je verwisseld steeds O.o Dat doe je zeker alleen maar om mij te pesten ): Maar ik kom er wel achter! Ik kom er achter!

    1 decennium geleden
  • theguardian

    i like it.
    ik zou ook niet durven..
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen