Viev kijkt de andere meiden even aan. 'mijn leven, mijn keuze.'
na een paar maanden komt ze erachter dat Thom toch écht niet te vertrouwen is. als Shin haar troost wordt ze weer hopeloos verliefd op hem en ze worden heel gelukkig samen.

Sis en Strify starten een carrière in de muziek als zang duo en worden heel succesvol. hun muziek wordt over de hele wereld verkocht en geld hebben ze dan ook in overvloed. maar het belangrijkste is dat ze van elkaar houden en nooit zonder elkaar zouden willen leven.

Sanne en Yu blijven hun hele leven bij elkaar. zelfs ruzie hebben ze nooit. het perfecte koppeltje en later in hun leven geweldige ouders, als ze een gezonde tweeling op de wereld zetten. Yu had sis en Strify altijd begeleid op de gitaar, maar na de geboorte besluit hij thuis te blijven bij zijn vrouw en kinderen. geld is er toch genoeg.

Demy en Romeo worden onafscheidelijk. maar dat moet ook wel want iedere keer als Romeo ook maar even niet in de buurt van Demy is, flipt ze uit. zonder elkaar kunnen ze echt niet. Romeo wil stiekem een kindje maar durft het niet tegen Demy te zeggen. in plaats daarvan heeft hij een schattige puppy gekocht en vertroeteld het als een kindje. nu maar hopen dat hij wel genoeg lef heeft om haar ten huwelijk te vragen.

zoals jullie nu hopelijk wel snappen is dit het einde. ik vind het te langdradig worden en wil niet meer verder schrijven.

een idee voor een nieuwe story heb ik ook niet. maar ik zou het leuk vinden als jullie een abo nemen op mijn "korte fantasie verhaaltjes" waarschijnlijk ga ik daar one-shots over allerlei bekende mensen (dus ook cinema bizarre) plaatsen. als jullie graag een verhaal over een persoon willen kunnen jullie dat ook altijd aangeven.

het spijt me als jullie dit verhaal graag verder hadden gelezen maar ik vind het gewoon echt niet leuk meer op te schrijven. misschien dat het ooit nog eens verder gaat maar nu is het een lange pauze.

Reageer (2)

  • sexkitten

    jammer...

    leuke einde...

    1 decennium geleden
  • EvilCupcake

    Ik vind het een leuke einde.
    Viev lesje geleerd over thomxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen