Foto bij 58| Sorry Ron...

Jullie reacties zijn echt geweldig! :'D
Echt heel erg bedankt en we hebben al bijna 100 abbo'ss :'D


Ondertussen had Fay eindelijk de leerlingen kamer van Gryffindor bereikt en stapte naar binnen. Ze vond het wel leuk voor Draco dat hij een vriendin had. Maar waarom had hij overwogen om haar te kussen? Terwijl hij al iemand had. Was hij dan toch een player? Zoals velen meisjes beweerden. Een onheilspellend gevoel trok door haar maag. Ze was geen jaloers type, ze konden altijd nog vrienden zijn. ''Ron!''Riep Fay terwijl ze naar Ron toe rende en op zijn rug sprong aangezien hij met zijn rug naar haar toe stond. Ron schrok zo erg dat hij voorover viel en tegen de grond aan smakte met Fay nog steeds op zijn rug. ''Je moet wel blijven staan!''Zei Fay grinnikend terwijl ze van Rons rug rolde.
''Bloody hell! Wil je me soms dood hebben?''Zei Ron diep geschokt. Hij had bijna een zenuwinzinking gekregen en krabbelde moeizaam overeind.
Dean en Seamus die verderop zaten, rolde door het lachen van de bank af en kwamen niet meer bij. Hermione en haar zogenaamde 'vriendinnen' zaten aan een tafel en keken hun afkeurend aan.
''Liet ik je erg schrikken?''Vroeg Fay liefjes waarna ze overeind ging zitten. ''Nee Joh. Ik heb Mad-Eye's oog geleend en daarom zag ik je aankomen.''Zei Ron zwaar sarcastisch. ''Oh dan is het goed''Zei Fay en ze sprong opgewekt op. Ze had helemaal niet door dat Ron sarcastisch was. ''Heb je Made-eye's oog soms onzichtbaar gemaakt? Want ik zie hem niet''Ze keek Ron onderzoekend aan.
''Laat maar, moest jij niet nablijven?''Vroeg hij en Fay's gezicht betrok een beetje. ''Jawel. Maar Professor Snape wil dat jij ook komt. Omdat ik je bijna omver liep in de gang en dat volgens hem ook een oorzaak is van mijn te laat komen.''Zei Fay ademloos en ze keek hoe Ron haar met grote ogen aanstaarde. ''Dus ik moet ook nablijven?''Zei hij grimmig, Fay knikte. ''De zak! Zeg maar dat hij voor mijn part die uren in zijn-'' ''Je moet komen! Anders vermoordt hij me! Dat weet ik zeker''Onderbrak Fay hem, ''En met zijn tweeën is het toch veel gezelliger?'' Fay keek Ron smekend aan en uiteindelijk stemde Ron maar in. Fay klapte opgewekt in haar handen en huppelde haast naar het portret gat. Ron liep haar zuchtend achterna, maar met een glimlach.



Het werd allemaal niet veel beter toen ze aankwamen in Snape's kantoor.
''Aangezien je nog steeds niet door hebt hoe de klok werkt, Juffrouw Mcfly. Trek ik tien punten van Gryffindor af.''Zei Snape kil en Fay keek hem verontwaardigd aan. ''Ik weet wel hoe de klok werkt!''Protesteerde ze. ''Je hebt twaalf cijfers 1 tot en met 12 en je hebt twee wijzers. Een is lang en een is kort. De grote wijzer-'' ''Genoeg''Snape haalde een wenkbrauw op en keek Fay haast emotieloos aan terwijl Ron zijn lach probeerde in te houden. ''Aangezien je IQ blijkbaar te laag is om zelfs maar strafregels te kunnen schrijven. Heb ik iets anders bedacht wat meer op jouw en Meneer Weasley's niveau ligt''
''Laat je ons gaan?''Vroeg Fay hoopvol. ''Nee''Antwoordde Snape. ''Jullie kunnen heel de prijzenkamer gaan schoonmaken inclusief de prijzen. En omdat Meneer Weasley daar algemeen bekend is. Kan hij je dus goed helpen. Want het lijkt me dat je het verschil tussen zeep en water amper weet.'' Ron opende zijn mond, maar wist er niet veel zinnigs uit te persen. Nou ja, hij had wel wat scheldwoorden klaar voor Snape. Maar die zouden hem zeker verder in de problemen brengen. ''Ga''Beval Snape hun en er verschenen twee, spuitflessen met schoonmaakmiddel en twee doekjes. Ron pakte een doekje en fles en Fay volgde zijn voorbeeld.
Maar ze stootte dit keer geen pot om maar een fotolijstje - die half verborgen lag onder een zwart satijnen doekje- van Snape's bureau. Ron nam niet eens de moeite om om te kijken. ''Sorry!''Verontschuldigde Fay zich en ze bukte snel om hem op te rapen.
Een vrouw met rood haar, groene ogen en een vriendelijke glimlach keek haar aan. Maar voor Fay goed kon realiseren wie het was vloog de lijst uit haar handen en keek Snape bozer dan ze hem ooit had zien kijken.
Fay's mond deed geen moeite om woorden te vormen en vlug haastte ze zich uit het kantoor van Severus Snape.

Reageer (8)

  • mgc

    snel verder!
    <3333333

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Lilly Potter!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • Nestor

    Nieuwe Abbo
    Snel Verder (;

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    I like fay =) snel verder =)
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Delic

    Toch schattig dat dat op z'n bureau staat :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen