Foto bij Opdracht 2

We zijn naar de wok geweest, samen naar de ikea, en dan voor de 2e x een softijsje wezen halen.
Het as heel leuk en heel gezellig, maar we moeten het toch iets anders gaan doen. Een keertje samen naar Disney Land parijs!!!!!!!!! :D
(als we iets ouder zijn enzo :P Moeten we echt doen!!!)

Het begon allemaal nadat we allebei klaar waren met ons eind examen. Ik zou naar Apeldoorn gaan en jij zou verder leren. Ondertussen hadden we veel grappige dingen meegemaakt. We waren geen singles meer en hadden de beste en liefste vriendjes die je je maar kan voorstellen.
Zo'n mooie tijd die we hebben gehad moeten we wel vieren met iets speciaals. Dus we gaan naar disney land Parijs :D

Met die snelle trein gingen we op weg op een vroege ochtend. Het was nog fris dus we zaten warm aangekleed met zijn 4en en hadden allemaal een tas bij met eten en drinken en natuurlijk een foto camera. Maar ook allemaal een koffertje. En ik zat daar met mijn 'ik wil verder slapen' hoofd, het was pas 6 uur :O
Het zou die dag perfect weer worden. Niet koud, het zonnetje zou rond 10 uur gaan schijnen en de temperatuur zou lekker warm zijn.
Om kwart voor 9 precies komen we aan op het perron, vlakbij het park.
We brachten onze koffers ergens naar toe.

"KIJK IS HOE MOOI!!!!" We kijken onze ogen uit. Het is alweer een aantal jaartjes geleden dat we voor het laatst in disney zijn geweest. Het is een stuk verandert, met nieuwe attracties en souvenirs winkeltjes. "Oke ik ga niet al mijn geld meteen uitgeven!" Zeg ik streng, maar ik zag zo'n leuke mickey mouse zonnebril, en met dit heerlijke weer MOET ik die hebben :9~

"Kijk dat is Goofy, Foto time_O_" En we gaan et zijn alle met Goofy op de foto.
"leuk voor ons foto album" Zeg jij ineens als je zie foto terug kijkt op de camera.

Het album is inmiddels al vol en we hebben een nieuwe gekocht, een veel grotere waar meer foto's in passen.

En dan :O Je raad nooit WIE WE TEGEN KOMEN!!!! :|
Het is
het is
......
Super Noje _O_ Met kets en kots.
Ze vonden het inmiddels tijd dat hun zoon eindelijk het echte verhaal over de bloemetjes en bijtjes moest weten, dus gingen ze ook naar disney. En toevallig was Noje jarig.
Midden in het park zongen wij happy birthday, zonder enige schaamte, en Noje was trots.
Hij heeft een paar maandjes terug een operatie gehad aan zijn rug, nu loopt hij niet meer scheef. En hij is verhuist naar het bejaardentehuis en heeft zijn eigen privé parkeerplaats. Zo is er altijd een plekje voor hem, vertelde hij.

"Leuk om hem weer is even tegen te komen na al die tijd" merkte jij weer op, je kon je lach weer is niet inhouden(N) De jongens lopen alvast naar Space Mountain.
Het is een HELE lange rij omdat er een hele grote groep mannen staan te wachten. Het is toch niet waar he?! :O
DE THEO?!
Is hier in het park, met zijn 53 mannen?! (1 man is omgekomen toen hij uitgleed over een drol in het gras en belande met zijn hoofd op een tak, en dat spieste toen) (huil)
"Die baard is ook lang geworden" Alleen ik let daar dan ook op xd

Nou het kan niet gekker worden hoor, Het is gewoon een topdag!
Super gezellig met onze vriendjes en wij dan samen. Nog nooit zoveel lol gehad, en nog nooit waren we zo gelukkig. Dit is de perfecte dag.

'S middags drinken we een kopje koffie met melk en aten daarbij een koekje. De jongens namen een biertje, ach het was tenslotte een heel leuk uitje, voor deze ene x vonden we het niet erg. Als ze maar niet zat zouden worden.

De parade die avond was ook geweldig. Wat een geluk dat de drukte meeval. Minder lange rijen, geen irritante mensen die voor je neus staan. Ik check mijn tas nog een xtje, je weet het maar nooit met al die mensen :S Ow gelukkig, de tickets zitten er nog in.

na de parade logeerde we in het disney hotel!!!
Ja het is super duur, en we hebben er ook echt 2 jaar voor gespaard maar het is gewoon zo mooi!
"We hadden 2 kamers voor 2 personen gereserveerd."
"Wat is uw naam?"
"Schoon, en van den Berg"
"Ik zie het, hier is uw sleutel, fijn verblijf verder"

De kamer was luxe en onwijs groot.
De jongens gingen bij de bar nog wat drinken en wij lagen met zijn 2en helemaal languit op het tweepersoonsbed. Het grote plasma scherm dat aan de muur hing ging aan. Ik stopte er een leuke film in, Johnny Eglish en we hadden takjes bij en azijn champagne. Het was een sexy man in mooi kostuum en de film was geweldig :D
Na de film keken we terug op de dag. Met de beste vriendjes, en een heel leuk en gezellig dagje, wij met zijn 2en. Voor altijd, ook later in een rolstoel. Dan gaan we ook nog een x wokken. (krul)

Dit was maar 1 dag van de vele dagen die we hierna nog zullen beleven. En er zijn vast nog veel meer dingen die we gaan doen, en meemaken, leuke en minder leuke dingen. Maar dit zouden we zeker een xtje moeten doen!
(flower)

Reageer (1)

  • nerveus

    Heey Maaike!

    Echt super leuk verhaal. Onze humor :D Ik ging echt helemaal stuk toen we iedereen tegen kwamen xD Echt super bedacht! Je hebt echt lekker veel woorden gebruikt! (A) En ik vind dat we ook een keertje echt naar Disney moeten en dit alles gewoon echt doen! (nerd) Super gedaan! Heel erg leuk! (H)

    De deadline is zaterdag, maar er zijn 2 mensen met uitstel, dus de uitslag zal iets later komen ;) Je hoort vanzelf wel of je door bent naar de 3e ronde. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen