Foto bij 018

Vinden jullie ook niet dat Niall zo is... verouderd?ö Begrijp me niet, me likey (; Maar het is zo... zichtbaar xdd En plots ;33

‘Ik denk dat het het beste is dat je gaat. Mijn ouders zullen gaan thuiskomen,’ zei ik met spijt in het hart. In de paar uurtjes dat Niall hier was had ik hem echt leuk gaan vinden. Hij bleef maar vragen stellen over mijn tekeningen en mijn leven. Nog nooit was iemand zo geïnteresseerd geweest in mijn leven.
‘Oké dan,’ zei Niall. En ik zag dat ook hij niet weg wou gaan. Ik stond recht en Niall achtervolgde me. Hij legde mijn schetsboek weg en kwam me achterna de gang deur. Ik liep naar de deur en overhandigde Niall zijn jas aan hem over.
‘Ik zie je wel weer dan?’ zei Niall onzeker, en ik grinnikte even.
‘Ja, maandag. Op school.’
‘Oh ja.’ Hij rolde met zijn ogen en deed dan de deur open en liep naar buiten. Ik ging in het deurgat staan en riep hem nog na. ‘Dag Niall!’ Hij draaide zich om, zwaaide even en liep dan verder. Ik liep vlug naar binnen met kippenvel op mijn armen en deed de deur toe. Van die kleine tien secondjes in de kou te staan had ik zelf al helemaal kou gekregen. Ik liep rechtstreeks naar de keuken, van plan om een kop warme chocomelk voor me klaar te maken. Mijn favoriete drankje voor in de winter.
Ik warmde de melk op en nam ondertussen de cacao uit een kastje. Terwijl ik wachtte tot mijn melk warm zou zijn ging ik ondertussen boven en grote trui halen. Het was een groene, van Adidas. Ik was niet zo merkkledij, maar van Adidas had ik alles wat er maar te verkrijgen was.
Ik hoorde beneden het gepiep van de microgolfoven, als teken dat mijn melk warm was en ik stormde de trap af. Ik trok het kleine deurtje open, morste wat melk op de grond en zette de hete tas op het aanrecht. Daarna pakte ik een lepel, deed een paar scheppen cacao in de kop en begon aan mijn tas te slurpen. Nadat ik had besloten dat hij nog veel te warm was om de eerstvolgende minuten van te drinken zette ik alles wat ik had gebruikt terug weg en nam de hete kop in mijn hand naar mijn kamer.


-
Sorry dat het zolang duurde, en dat ik dan nog zo'n saai hoofdstuk activeer. Ik zou zeggen 'Het is belangrijk voor later in het verhaal', maar dat is het niet. Er kunnen ook fouten inzitten, ik was te lui om na te kijken + ik heb hoofdpijn (; Oh well, ik hoop dat jullie er ondanks van genieten ;3 En kudo's en reacties zijn altijd welkom <'33

Reageer (3)

  • AyaMalik

    Leukk stukie
    Snel verder....

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden
  • Kattris

    En vanaf nu, naar SCHOOL!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen