Mei -2011
      “Louis, laat me slapen!” geïrriteerd smeet Olivia haar kussen naar Louis’ hoofd. Deze vangde het behendig op en grinnikte.
      “Ik denk niet dat je het zo leuk zal vinden als de jongens hier binnen en paar minuten staan en jij nog steeds in je bed ligt” Louis legde het kussen terug op Olivia’s bed neer.
      “Komen de jongens vandaag?” met een schok sprong Olivia omhoog.
      “Ja, ik dacht dat je dat wist”
      “Vergeten” kon hij haar nog net horen zeggen. Als een wervelwind liep ze door de kamer en nog geen minuut later hoorde hij de badkamerdeur in zijn slot vallen. “Hoe laat is het?” hoorde hij haar stemgeluid net boven de douche uit komen.
      “Tien voor twaalf. Binnen tien minuten zijn ze hier” al na drie minuten hoorde hij hoe de douche stopte en twee minuten later wandelde, aangekleed en met een tandenborstel in haar mond, de badkamer uit.
      “Eten ze hier?” Louis knikte.
      “En ja, ik heb al eten gehaald” Olivia glimlachte, ze had echt geluk met een vriend als Louis. Oliva ging snel in haar kamer de haardroger halen voor ze zichzelf weer in de badkamer opsloot.
Olivia kwam net de trap afwandelen als de deurbel ging.
      “Ik doe open” Louis sneed haar de pas af en opende de voordeur voordat zijzelf de kans had om de klink aan te raken. “Jongens!” Louis omhelsde de vier jongens allemaal op hetzelfde moment.
      “Hey Louis, goed om je ook weer te zien” Liam klopte vriendelijk op Louis’ rug waardoor deze de jongens los liet en ze binnen liet komen. “Ook goed om jou weer te zien” Liam drukte een kus op Olivia’s wang voor hij de woonkamer in wandelde.
      “Jullie mogen naar de keuken gaan, ik heb zo’n vermoeden dat Louis de tafel al klaar gezet heeft” verbaasd keek Louis Olivia aan.
      “Hoe weet jij dat ik de tafel gedekt heb?”
      “Liefje, ik ken je al dertien jaar. Het zou raar zijn als ik dit niet door zou hebben” ze kneep even in Louis’ wang en ging dan samen met de jongens de keuken binnen.
      “Chocoladebroodjes!” Niall keek met grote ogen naar de kom vol met koffiekoeken. “Hoe kom je hier aan?”
      “Ik ken een winkeltje waar ze die verkopen” Louis haalde zijn schouders op en zette zich dan op een van de stoelen.
      “En wat hebben jullie al allemaal gedaan?” Olivia ging naast Niall zitten en recht tegen over Harry.
      “Niet veel eigenlijk. Ik heb vooral veel met mijn vrienden gedaan. Naar de bioscoop, het skatepark en natuurlijk gewoon thuis rond hangen met hen. Mijn moeder vind het nu veel minder erg als mijn vrienden ik bij mij thuis rond hangen aangezien ik zo vaak weg ben van huis” Niall nam een hap van zijn chocoladebroodje en keek gelukzalig voor zich uit.
      “Ik heb ongeveer hetzelfde gedaan” Zayn knikte, als teken dat hij instemde met Liams woorden.
      “En jij, Harry?”
      “Met vrienden rond gehangen, dood geknuffeld door mijn moeder en natuurlijk heb ik Louis gemist” een meisjesactige giechel verlaat Louis’ mond.

De muziek stond op zijn hardste en Olivia voelde de haar hart mee gaan op de beat van de muziek. Discotheeks waren nooit iets voor haar geweest, ze ging enkel mee als Louis niemand anders vond om mee te gaan. Maar nu moest ze wel mee, Liam en Niall hadden haar op hun liefste aan gekeken toen ze vroegen of ze niet mee wou gaan, daar kon je toch geen nee op zeggen? Nog voor ze iets kon zeggen tegen de jongens trok Louis haar mee de dansvloer op, dansen was iets waar Olivia van hield en dat wist Louis maar al te goed. Het nummer ‘Just can’t get enough’ van The Black Eyed Peas schalde door de boksen heen. Vanzelf begon Olivia’s lichaam te bewegen op het ritme van de muziek.
      “Ze is goed” Liam, Zayn en Niall stonden van een afstandje naar Louis en Olivia te kijken. Louis’ danskunsten verbleekten naast die van Olivia. Ze draaide sierlijk rond.
      “Heel goed, zie hoe die heupen bewegen. Damn” Zayns ogen waren op het meisje gericht, hoe kon een puber jongen hier nu niet naar kijken?
      “Zolang je haar niet bespringt is het goed” Liam klopte is op Zayns schouder voor hij en Niall naar de bar wandelde. “Twee cola’s” de barman knikte. ‘Moonlight’ was de enige discotheek in de buurt waar jongeren onder de 18 binnen mochten, maar ze mochten geen druppel alcochol drinken. Een cola was dus een veel voorkomende bestelling. “Wat vind jij van haar?” Liam keek Niall aan en nam een slok cola.
      “Ze is speciaal” een glimlach kroop op Nialls gezicht. “Ik ken niemand zoals haar, ze heeft haar eigen mening en het maakt niets uit wat mensen van haar mening denken”
      “En?”
      “En wat?”
      “Wat vind je voor de rest van haar? Je kan niet tegen me zeggen dat ze lelijk is”
      “Nee, dat is ze niet” Nialls ogen volgde Olivia, die nog steeds met Louis aan het dansen was. “Ze is helemaal niet lelijk” een glimlach verscheen rond Nialls lippen.

Als jullie van One Direction story's houden, of gewoon van goede story's, dan moet je zeker White Eskimo en Dancing Queen lezen van Hazzaa & HarryHoran. Ze schrijven samen beide story's (: Als jullie nog goede 1D story's willen weten zet het maar in je reactie en dan post ik in 't volgende hoofdstuk er enkele (:
Oh ja, ik heb ondertussen 17 abo's, dank jullie wel (: En ik had in het vorige deeltje 7 reacties, kunnen we er ook 8 halen? ^^ Echt waar, met die zeven reacties was ik al ongelofelijk blij (: Dank jullie wel!

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Leeeuuukkk

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Aah, en nu moet ie een move maken zodat ze een gelukkig stelletje worden en ze heel erg veel kindjes samen krijgen. Waar de andere jongens op mogen passen. Ik denk dat Harry een prima oppas is:Y)
    Kan niet wachten tot woensdag!

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Ahwww
    Niall Is cuttyyyyyyyyyyyyyyyy <3333333333333

    Met 'You Are So Beautiful - One Direction' Op de achtergrond, prachtig gewoon <3
    Super Snel VERDER <33

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    aww ya sweetthing (: & I really really like this story :3
    & aww zayn de snoeper & niall de cuterd. hehe ;D
    okay kindoe , ik voal hier echt half in slaap, so can't write a lot ;d but you know I want M O R E !
    iloveyou x

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Oeh.
    Niall is in love.
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen