“Volgens mij zijn ze gestopt met dansen” Louis wees op Olivia en Niall, die zich een weg aan het banen waren door de dansende massa.
      “Hey jongens” een rode blos stond op Olivia’s wangen, het was duidelijk dat ze het warm had. “Het is echt veel te warm op die dansvloer” ze nam, zonder het te vragen, een slok van Louis’ drankje en keek hem daarna met een engelachtig gezicht aan.
      “Was het leuk?” Zayn deed een wenkbrauwwiebel en keek Olivia en Niall dan lachend aan.
      “Ja, Niall is een heel erg goede danser” Olivia keek Niall met een lieve glimlach aan.
      “Dank je” Niall grinnikte en bestelde dan nog een cola, die hij in drie slokken op dronk. “Met wie is Harry eigenlijk aan het praten?”
      “Naomi, ze vroeg daarnet om een foto en toen zijn ze beginnen praten” Zayn haalde zijn schouders op, het was duidelijk dat het hem niet interesseerde.
De volgende uren verstreken snel. Negentig procent van de avond hadden Olivia en Niall nog op de dansvloer gestaan, de ene keer met Liam en de andere keer met Zayn of Louis. Harry had een hele avond staan praten met Naomi.
      “Ik ben kappot” Olivia liet zich op haar bed vallen.
      “Dat kan ik geloven” de jongens kwamen haar kamer binnen gewandelt. Louis zette zich op het voeteinde van haar bed en keek Olivia aan.
      “Ik kan het niet geloven” mompelde Zayn.
      “Wat kan je niet geloven?” Olivia’s hoofd ging omhoog en ze keek Zayn, die geconcentreerd haar cd verzameling door keek, aan.
      “Je hebt zoveel cd’s” even keek hij haar aan voor hij zich weer concentreerd op de cd’s. Voorzichtig haalde hij twee cd’s uit het rek. ‘Speak Now’ van Taylor Swift en ‘Garage Inc.’ Van Metallica hield hij vast in zijn handen. “Over uit een lopende muzieksmaken gesproken” door deze opmerking moest Olivia grinniken.
      “Toen ik vijf jaar was stond die cd van Metallica altijd op in de auto bij mijn vader en ik zong de liedjes mee in mijn eigen verzonnen taaltje. Ik hou gewoon van die cd. En Taylor Swift heb ik hier liggen omdat ik een feminist ben, ik vind haar een geweldige artiest” Olivia stond op en pakte een cdtje vast. “Maar om eerlijk te zijn is dit mijn lievelings cd” ze glimlachte.
      “Van wie is die cd?” Zayn probeerde te achterhalen van wie de cd was maar er stond niets op de voorkant.
      “Ik denk dat ik het weet” Louis glimlachte naar Olivia.
      “Het zou raar zijn als je dit niet zou weten” Olivia keek Louis aan en stak de cd in de cd-speler. Een paar seconden later was de ruimte gevult met de klanken van ‘My life would suck without you’ en niet Kelly Clarksons stem maar die van Liam begon te zingen.
      “Dat zijn wij” verbaasd keek Harry naar de muziekspeler. “Hoe, wat?”
      “Louis heeft alle liedjes die jullie in de liveshows gespeelt hebben , en de extra liedjes zoals Grenade enzo voor me op een cdtje gezet. Een goedmakertje omdat hij amper thuis was” Louis sloeg zijn armen rond Olivia’s middel en trok haar in zijn richting.
      “Dat is eigenlijk nog wel een leuk cadeau” Olivia knikte.
      “Waag het om het te pikken, Niall” Niall stak zijn handen in de lucht als teken dat dat hij niets zou doen.
      “Ik zal het niet doen, dat zou oneerlijk zijn vind je niet?” Louis knikte en trok toen Olivia op zijn schoot. Voorzichtig legde zij haar hoofd op zijn schouder zodat haar voorhoofd in zijn nek ruste. Ritmisch begon Louis haar zachtjes heen en weer te schommelen waardoor haar ogen half begonnen toe te vallen.
      “Ik denk dat jij beter gaat slapen” met zijn rechterhand wreef hij over haar rug heen.
      “Misschien wel” Olivia moest een gaap onderdrukken.
      “Kom, dan gaan wij ook slapen” Louis had het zo geregeld dat Niall en Harry samen op de logeerkamer konde slapen, Liam en Zayn op Louis’ kamer en dat Louis zelf bij Olivia op de kamer ging slapen. “Slaapwel” Liam drukte een kus op Olivia’s voorhoofd voor hij de kamer uitwandelde.
      “Slaapwel” Zayn keek haar met een lief glimlachje aan voor hij Liam volgde.
      “Dan zullen wij ook maar is gaan slapen” Harry porde Niall. “Slaapwel Olivia” Harry keek haar met een opgewekte glimlach aan en trok Niall mee de kamer uit nadat deze haar ook slaapwel gewenst had en haar een kus op haar voorhoofd gegeven had.
      “Kom” Louis stond op, waardoor Olivia ook moest recht staan, en wandelde naar buiten. “Ik ga me omkleden in de badkamer, doe jij dat even hier en als je omgekleed bent kan je je tanden komen poetsen en naar ’t wc. Oké?” Olivia knikte. Ze zocht snel haar jogging broek en een zwart tanktopje en kleedde zich om, vervolgens begeefde ze zich naar de badkamer, waar Louis al zijn tanden stond te poetsen en niet veel later kroop ze haar bed in. “Slaapwel, Little Olive” Louis drukte een kus op haar wang en kroop naast haar in het bed, iets waar ze beide geen probleem mee hadden.
      “Slaapwel Louis” met een druk op het lichtknopje sprong het licht uit en niet veel later vielen ze alle twee in een diepe slaap.

Nog één abo en ik heb twintig abo's Ö Dat zou echt cool zijn (:

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Aaahhwwww schattig

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Aahw, wat zijn ze ook lief voor elkaar. En wat een leuk cadeau, dan heeft ze Louis altijd een beetje bij zich. En Niall ook natuurlijk:Y) Die moet ze straks ook gaan missen...
    <3

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    Aww, ik wil meer dude ;3
    I like yeah ;D
    VERDER ! x

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    aaahw, heel lief! (a')

    1 decennium geleden
  • theguardian

    AAAWH.
    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen