“Jij bent echt slecht” Olivia stond aan de andere kant van de pooltafel en kon niets anders doen dan grijnzen als ze Harry’s verwoede poggingen zag om de fel oranje bal, met nummer 5, probeerde te potten (= In een van de gaatjes krijgen en zo gezegd ‘scoren’). Elke keer als zijn stok de bal raakte, rolde de bal een heel andere kant op dan dat Harry voor ogen had, waar hij al snel door geïrriteerd raakte.
      “Dat ligt niet aan mij, die ballen zijn kappot”
      “En dat zijn enkel jullie ballen? Die van ons lukken goed hoor” het team van Harry speelde op de hele ballen en dat van Olivia op de halve.
      “Harry heeft nooit tegen zijn verlies gekunnen” Liam stond achter Olivia en bekeek samen met haar en Niall, zij vormde namelijk samen een ploeg, Harry die bijna zijn haren uit zijn hoofd ging trekken.
      “Dat dacht ik al”
      “Jullie beurt” Olivia wandelde met een soepele pas in de richting waar de witte bal lag, gaf hem een kort tikje met haar stok en niet veel later viel de half witte, half groene bal, met nummer 14 op, kon potten.
      “Nog een punt voor ons, dank je Olivia” aangezien Olivia een bal gepot had mocht ze nog eens. Met een zacht tikje botste de witte bal tegen de half witte, half blauwe bal zodat deze verder rolde.
      “Jullie beurt” Louis boog zich over de tafel en potte zonder probleem de fel oranje bal waar Harry zoveel last mee had.
      “Moeten jullie nog iets drinken?” die vraag had Olivia beter niet kunnen stellen, de vijf jongens zeiden alle vijf op hetzelfde moment wat ze moesten hebben. “Een voor een graag”
      “Wat moet je hebben?” de vrouw achter de bar keek Olivia met een glimlach aan.
      “Twee biertjes, twee cola’s, een ice thea en een fanta” Olivia haalde wat geld boven en kreeg niet veel later een plateau met de drankjes op. Waar ze, zonder te morsen, mee naar de jongens wandelde. “Een ice thea” Zayn pakte het drankje dankbaar aan en nam een grote slok. De twee cola’s gaf ze aan Harry en Liam, de Fanta aan Niall, een van de biertjes aan Louis en zijzelf nam het andere biertje. “Heeft er nog iemand gescoort?”
      “Niall heeft er net twee ballen in gepot, en Zayn nog eentje” Olivia liet haar ogen over de pooltafel glijdenn en merkte dat er nog maar 6 ballen op lagen. De witte bal, de zwarte 8-bal die er pas al laatste in mocht, drie hele ballen van het team en Louis, Zayn en Harry en één halve bal.
      “Dus we zijn zeg maar aan het winnen?” Liam knikte.
      “We zijn ze aan het inmaken” Liam was geweldig in poolen en niet veel later viel dan ook de laatste halve bal er in. “Nu nog de zwarte 8-bal” zo gezegd zo gedaan, met een simpele tik viel de 8-bal in het gat en won het team van Olivia.
      “Ik wil revange. Jullie hadden gewoon een heel erg goed team”
      “Bedoel je dat Louis en ik niet goed zijn?” Zayn trok zijn wenkbrauw op.
      “Nee, dat bedoel ik niet”
      “Hij bedoelt gewoon dat hij slecht is” Louis grinnikte. “Sorry, moet je een knuffel hebben?” Louis sloeg zijn armen, strak, over Harry heen waardoor deze geen kant meer op kon.
      “Louis, lucht” dat had Harry misschien beter niet kunnen zeggen. Alsof het nog mogelijk was trok Louis Harry in een nog strakkere knuffel.
      “Louis, laat die arme jongen los” dankbaar keek Harry Olivia aan. “Maar jij wilt dus revange? Dezelfde groepen of niet?”
      “Nee. Ik wil jouw in mijn team” met lieve oogjes keek Harry Olivia aan.
      “Deal”
      “Dan zit ik deze keer bij Zayn in het team” Liam sloeg zijn arm rond Zayns schouders en keek dan de twee overblijvers aan. “Wie komt er bij ons en wie gaat er in team Loser?” Harry stak zijn tong uit naar Liam.
      “Ik wil bij jullie” Louis rende op Liam en Zayn af. “Ik wil Olivia in maken” met een engelachtig gezichtje keek hij zijn beste vriendin aan.
      “Dan komt Niall bij ons” Olivia trok Niall hun kant op. “Jullie mogen beginnen aangezien wij twee mensen van het winnende team hebben” Louis legde alle ballen klaar zodat Liam de eerste stoot kon geven.
      “Let the game begin” mompelde Harry en zijn ogen volgde de bewegingen van Liam nauwkeurig op.
      “Jij mag” Olivia drukte de stok in Harry’s handen en keek hem bemoedigend aan. “Zorg ervoor dat je er eentje pot”
      “Hoe kan dat?” verbaasd keek Louis van Harry naar de pooltafel en weer terug. Harry had zonder enige moeite een bal gepot en keek fier voor zich uit.
      “Dat komt omdat ik in zijn team zit” Niall stak zijn tong uit en ging dan overdreven rond Harry’s hals hangen. “Je moet er niet opletten, hij is gewoon jaloers omdat hij niet meer bij jou in het team zit en omdat hij geen krullen heeft” Nialls vinger ging door Harry’s haar heen, iets waar Olivia om moest lachen. Dat geluid was een van de mooiste om aan te horen.
      “Dat eerste klopt niet, dat tweede misschien wel. Little Olive, kan jij is geen krullen in mijn haar leggen?” Olivia moest nog harder lachen en zelfs Harry, Zayn en Liam zagen er de humor wel van in.

      “Je was goed” Olivia keek Harry met een stralende glimlach aan.
      “Natuurlijk was ik goed, dat ben ik altijd” Olivia schudde lachend haar hoofd. Hun team had gewonnen, iets waar Harry heel erg blij mee was.
      “Zolang jij denkt dat je goed bent is het goed” Louis sloeg zijn arm rond Harry’s schouders en trok hem zijn richting uit.
      “Waar heb je eigenlijk leren poolen?” Niall kwam naast Olivia lopen, zijn handen had hij in zijn zakken gestoken en zijn blauwe ogen focuste zich op haar gezicht.
      “Mijn vader en ik deden dit vroeger vaak, hij is de beste poolspeler die ik ken” ze glimlachte bij de herinneringen aan hun poolwedstrijdjes.
      “Dan kan je zien van wie je het hebt” Naill keek haar met een stralende glimlach aan waardoor haar glimlach nog groter werd.
      “Dank je”
      “Ik vertel enkel de waarheid”
      “Niet zo veel complimentjes geven, anders moet ik blozen” een licht rode blos verscheen al op haar wangen.
      “Je moet niet blozen” Olivia sloeg haar ogen neer en wreef met haar hand om de rode kleur weg te krijgen waardoor Niall moest grinniken en haar nauwlettend in de gaten hield, iets wat totaal niet hielp. De kleur werd enkel feller en feller.

Groot nieuws! Ik heb een nieuwe story (: Het is een story die ik samen met Unusual schrijf. Lovely is een romantisch, dramatisch verhaal over onbekende personen. Lily Brady en Douglas Brady zijn broer en zus, maar beide voelen ze meer voor elkaar dan zuster/broerder liefde. Enkel het voorwoord staat online, maar ga alsjeblieft een kijkje nemen (: Al zeg ik het zelf, ik ben ongelofelijk trots op het 'kindje' van Unusual en mij (:
Ps: Ik heb 23 abo's! Dank jullie wel (:

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    Oeeeppssiee

    6 jaar geleden
  • StylesSquad

    Me likes it :3
    snél verder hunnz <3 x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Haha, Harry helemaal overstuur omdat hij niet kan poolen. Arme jongen. Maar dan is het wel leuk als zijn team het tweede spel gewonnen hebben. Is vast goed voor zijn ego x'D

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen