Foto bij Stealing the energie

Elektrike is geen populaire pokemon maar ik vind hem GEWELDIG!ik vang hem ook altijd in mijn emerald spel.Wie vind hem nog meer gaaf?

Het was pikkedonker op de straten.Ik zag amper een hand voor mijn ogen.Ik was al een paar keer tegen een steen op paal aangelopen.Ik rende door een straat en kwam voor een hek te staan.Daarachter lag het terrein met de energie centrale.
'Bulbasaur doe razor leaf.' Zei ik.Zo hadden we ook de deur in het pokemoncenter kapot gemaakt.Het hek viel in stukken op de grond en wij sprongen erdoor heen.
Het was nog steeds donker en ik moest op het terrein extra goed kijken waar ik liep.We kwamen bij de grote deur.Natuurlijk zat die dicht.Ik drukte op de bel.
Geen antwoorde.Ik gooide Monferno's pokeball in de lucht.
'Monferno gebruik je mach punch om die deur te openen.' Zei ik.Monferno sloeg keihard tegen de deur die uit zijn voegen naar achteren viel.
'Bedankt.' Zei ik en liet hem terug keren in zijn pokeball.
'Kom Bulbasaur.' Zei ik en we liepen naar binnen.Ik vond al snel een noodzaklamp.Gelukkig maar want hier was het NOG donkerder.Ik volgde de bordjes naar de controlekamer.Toen ik daar aankwam stond er iemand voor de deur.Hij zag er geschrokken uit en bezweet.


'Het is hier gevaarlijk jochie.Geen speelplaats,ga weg.' Zei de man.
'Nee.De stroom moet er weer,het pokemoncenter heeft stroom nodig.' Antwoorde ik.
'Je kan niet naar binnen.Het is dan wel niet de hooftcentrale hal.Maar er zit hier een electrike.' Zei de man.
'Nou en?!DIe pokemon in het center lijden!Ik ga naar binnen!' Zei ik.De man zuchtte.
'Ach,niet mijn verantwoordelijkheid.Ik ben hier weg.Pokemon zuigen de stroom af.IK weet niet wat er in de hooftcentrale hal zit maar dat is een groote pokemon.Hij zuipt bijna alle elektriciteit weg.Andere elektrische pokemon doen raar.Mijn magnemite begon vreemd te doen net als de andere.' Zei de man en liep weg.Ik keek hem na zover dat kon in het donker.Ik dan een hap adem,deed mijn zaklamp uit en duwde de deur langzaam open.Elektrische vonken vlogen in het rond.Ik duwde Bulbasaur achter me voor de veiligheid.Draden,dikke en dunne lagen kapot op de grond de vonken.Ik zag een Elektrike kauwen op een kabel.Waarschijnlijk had hij ook de andere kapot gekauwd.Ik zag hoe de kleine pokemon de elektriciteit opnam.
'Stop!' Riep ik.ALs hij nog meer nam zou er niets meer zijn voor het pokemoncenter.De Elektrike keek op.Ik schrok door zijn blik.Zijn ogen waren wazig en zijn kop deinde langzaam op en neer.Alsof hij aan het knikkebollen was.Dat was wat die man bedoelde.Elektrische pokemon raken doodziek.Toen herinnerde ik me wat ik zag voordat ik naarbinnen kwam.Er hingen onweers wolken hierboven.Je zag de elektriciteit gewoon zitten in de wolken.
'Grrrr' De Elektrike gromde naar ons.Niet uit boosheid,eerder uit angst dat we hem iets zouden aandoen.De Elektrike rende op ons af.Ik zag zijn tanden glimmen,een bite aanval.Bulbasaur klom tussen mijn benen door en tackle Elektrike.Ik had geen keus,ik wilde hem niet aanvallen maar anders viel Elektrike ons aan.Elektrike rende super snel op Bulbasaur af.Mijn ogen hielden het bijna niet bij.Bulbasaur werd geraakt door de quick attack.
'Razor leaf,Bulbasaur.' Zei ik.Elektrike werd geraakt maar was niet uitgeschakeld.
'Elektrike.' Zei Elektrike en ik zag dat hij zich klaar maakte voor een thunder bolt.Maar...er kwam niets.Elektrike zakte vermoeid door zijn pootjes.
'He?' Bracht ik uit.Elektrike krabbelde weer overeind.
'Eeeeleeek.' Zei Elektrike.Ik zag hoe hij zzijn elektriciteit bij een zocht voor een charge beam.
'Bulbasaur ontwijk!' Riep ik maar Bulbasaur hoefde niets te doen.Elektrike viel neer.Ik rende naar hem toe.Elektrike hijgde zwaar,zijn ogen glinsterde van de koorts.Natuurlijk,Elektrike heeft geen energie.Dus zijn elektrische aanvallen werken niet.En ze alsnog doen geeft alleen een terug slag.Ik pakte een lege pokeball van mijn riem en stopte Elektrike erin.Er kwamen al meteen sterretjes van de knop af.Opeens begon mijn mobiel te trillen.Snel nam ik op.
'Met Su...' Ik kon mijn zin niet afmaken.
'Suno!Wat is er aan de hand?!Jolteon en Plusle zijn ziek,ze kunnen geen elektrische energie opslaan.Ze hebben hoge koorts.Er hangen wolken vol elektrische energie boven de centrale.Wat gebeurt daar allemaal?' Hoorde ik Daisuke zeggen.
'Ik heb eerlijk,geen idee.De elektrische pokemon hier zijn ook allemaal zo.ZOrg dat ze geen elektrische aanvallen doen.Dat zorgt voor een terugslag.' Zei ik.
'Dat had ik al door.Ik kan je niet komen helpen.De pokemon hier zijn aan het einde van hun latijn.Schiet op!' Zei Daisuke en hing op.Ik wist wat ik moest doen.Wie of wat er ook in de hooftcentrale hal was.Het moest gestopt worden.
Vast besloten stond ik op en liepen door de gangen.Daar stond ik dan.Ik stond voor de grote deur naar de hooftcentrale hal.Het was anders.Lampen knesperde en flikkerde.onken vlogen uit het niets in de ronte.Zelfs Bulbasaur had last van de elektrische stroom.Ik duwde de deur open.
'Aaaahrg!' Ik kreeg een klap en belande tegen de muur.Het was hier vreselijk.Machines maakte kortsluiting,rookte,vonkte en ontplofte.Het dak was er hier vanaf geblazen.Ik kon bijna niets zien door de grote elektrische stromen die naar het midden leiden.Het was maar een schim door al het licht maar ik weet wat ik zag.Zapdos,de vogel van de bliksem.



Voor degene die denken dat dit een verhaal met legendarische pokemon word,Dat wordt het niet!Ja zapdos komt erin voor,maar hij vangt hem niet ofzo.Het wordt special en er komt iemand langs die een zware impact maakt.
Begin maar met raden.Wie denkt het te weten wie het is?

Reageer (6)

  • KidouYuuto

    go Oshawott use waterstraal

    1 decennium geleden
  • CursedDitto

    Elektrike was een tijdje mijn favoriet :3.

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    REDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    VERRDER

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    cool zapdos:D

    1 decennium geleden
  • MaraChan

    I like Elektrike too
    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen