Foto bij 2.8

Hastings.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (33)

  • Nikkietjuuhh

    Ze heeft d'r pruik nog op!! ;o

    1 decennium geleden
  • Nikki4ever

    Sorry maar nu ga ik iets heel erg zeggen maar ik ben wel eerlijk:

    Ik vind eigenlijk dat ze inderdaad best wel als een slet gedraagt. Ze nam, ja ik neem haar verleden erbij, met mensen waar ze niet van houdt (Liam en Ryan dus) en speelt met hun gevoelens dat is behalve slettig ook gemeen. Wat ze met Justin deed vind ik niet slettig omdat ze van hem houdt maar al die andere ... ja die wel. Maar begrijpt ze dan niet dat ze beter dat relaties uit elkaar kunnen gaan als de ene van iemand anders houden dan ze bij elkaar blijven terwijl een van iemand anders houdt? Dat is toch ook niet goed voor die ander? Als de relatie uit is kan die ander, na veel pijn en verdriet, uiteindelijk ook door met zijn/haar leven en dat is veel beter dan doorgaan met een relatie waarvan een niet meer van de ander houdt.

    Zo dit is mijn mening. Denk ervan wat je vind, mijn mening gaat daardoor niet veranderen. Oh en ik vind jullie verhaal echt prachtig.

    1 decennium geleden
  • MsSwaggy

    Snelll verduuurrrhh !!!
    En het komt toch well goedd tussen die twee!!?

    1 decennium geleden
  • wealllove1D

    OMG ze gaat nu al AIMEEE naar jess!!!!!!!!!!!!
    dat word echt grappig "hey jess kunnen we praten?' 'Uuuuh, wat doe jij hier, Aimee?" en dan moet ze het wel vertellen.... (typing)

    1 decennium geleden
  • Cincinnati

    aaaaaawah Arme Ryan..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen