Foto bij 2) De trein

| l i f e |

*Biepbiep* *Biepbiep*
Mijn wekker liep af. Vandaag was het 2 mei, 1 dag na mijn verjaardag. Ik moest nog wakker worden, en slaperig drukte ik de wekker af. Ik wou nog even blijven liggen. Maar toen besefte ik het, en met een ruk zette ik me recht. Ik ging eindelijk mijn droom achterna vandaag!
Snel raas ik naar beneden, en prop een chocoladekoek in mijn mond. Dan ging ik naar de douche, waar ik normaal langer dan een half uur in zit, en waste me snel. Ik trok een lange spijkerbroek aan, met een los bloesje. Ik keek op mijn uurwerk. Het was al 9uur.
"Fuck, mijn trein!" mompelde ik met de tandenborstel in mijn mond. Snel spuugde ik het restje tandpasta uit, en liep naar mijn kamer om mijn valies, die ik de vorige dag had gemaakt, te nemen. Daarna raasde ik de deur uit, bond mijn valies vast op de drager van mijn fiets, en fietste zo snel mijn benen het konden verdragen naar het station.
"Bieep.. De trein naar Zaventem van 9u15 komt zo aan op spoor 7. Bieep.."
Ik hing mijn fiets vast aan het rek, en haastte mezelf naar spoor 7, en geloof me, met die valies erbij, was dat een hels karwij.
Even later stapte ik op de trein, en legde mijn valies in het rekje.
Uit mijn rugzak haalde ik mijn dagboek.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen