Your hand palms pressed against mine,
our minds running on one line.
Your warmth covering me
feeling this is meant to be.
It makes me feel complete
listening to your heartbeat.
When your arms hold me tight
makes everything alright.
A vanish to all my tears
with your calming voice in my ears.
You showed me how I can find
peace in this worried mind.

Reageer (4)

  • Exile

    Ik vind het een erg mooi gedicht! De betekenis komt er duidelijk uit. Ik vind het enkel persoonlijk jammer dat het in een stuk is geschreven. Ik houd meer van verschillende strofes. Ik denk dat dat er nog een andere draai aan gegeven zou hebben. Wat wel jammer is is dat, zoals ignorances al zei de grammatica niet helemaal klopt. Probeer hier op te letten;)

    cijfer: 7,5

    1 decennium geleden
  • Beastly

    Ik heb niet veel meer toe te voegen. Ik vind het een mooi gedicht met een mooie gedachte, maar er staan inderdaad wat kleine foutjes in. Let de volgende keer beter op je zinsopbouw.

    Cijfer: 8

    1 decennium geleden
  • Delinquent

    Dankjewel!

    1 decennium geleden
  • Ignorances

    De betekenis van dit gedicht is in ieder geval mooi. Ook is het straight to the point en in dit geval is dat positief. Het is kenmerkend voor dit soort gedichten, en in plaats van dat het gedicht naar beneden wordt gehaald, maakt het dit gedicht juist specialer. Wat wel opmerkelijk is dat er in dit gedicht hier en daar een grammaticale fout staat, zoals: 'When your arms hold me tight, makes everything alright.' Dit is grammaticaal gezien gewoon geen volledige zin, niet echt storend, maar je kunt er wel op letten.
    Cijfer: 7.8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen