Foto bij Good morning.

@Tuala
HAHA!:'D
Omg, dan zou Harry echt veel te vroeg kapot gaan van binnen xd
Maar toch vind ik die gedachten van jouw wel erg grappig! :'3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Syrinx

    SNEL VERDER!!!!!

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Blijkbaar zijn er hoge verwachtingen over mijn reacties. :Y) Twéé reacties was niet genoeg. ;o Maar je moet er natuurlijk wel bij denken dat dat mijn voor het hoofdstuk reacties waren, nu pas heb ik het gelezen... (krul)
    Omg, Fred en Nagini die hét doen met Ginny daar naast... -kots- Maar ze zijn wel heel erg schattig hoor 8D Niet te geloven dat George niet door had dat zijn broer niet in zijn bed lag. En als hij dat wel door had, waarom dacht hij dan niet 'Oh, die ligt wel bij Nagini'? Misschien dacht hij: 'Oh, die is waarschijnlijk al op en aan het ontbijten.' Maar dan had hij zijn broer wel niet gekend... 8D
    "George's woorden vielen weg toen hij een blik wierp op Nagini's bed en Fred naast haar zag liggen. " Oh, ik vind dat zinnetje schattig. (cat) Ginny had een foto moeten trekken! Zo'n geweldig aandenken! Oh, die "met een irritante hond", kwam ook zo geweldig spontaan hé. Me loves Nagini. (Zie je, ik zet mijn aversie tegen haar omdat ze Fred inpakt helemaal van me af! Be proud!)
    En was dit een lange leuke reactie? Ja, ik dacht het wel, hoor. (nerd)

    1 decennium geleden
  • Aire

    Ron is al weer de klos!!!!! leuk hoofdstuk(Y)

    1 decennium geleden
  • Expecto

    Verder, het is echt heel leuk!
    En abo :D

    1 decennium geleden
  • FredWeasley

    waha omg

    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen